BRAT TRAGIČNO PREMINULE EMINE IZ BUŽIMA: 'Nikad neću zaboraviti majkine riječi 'OTVORI OČI MINČI MOJA I POGLEDAJ ME JOŠ JEDNOM'

U Bužimu je iznenada od moždanog udara u ranim jutarnjim satima umrla 14-godišnja djevojčica Emina Šekić.

PrekrasU Bužimu je iznenada od moždanog udara u ranim jutarnjim satima umrla 14-godišnja djevojčica Emina Šekić. Prekrasno dijete iz bužimskog naselja Mrazovac krenulo je u školu i palo!no dijete iz bužimskog naselja Mrazovac krenulo je u školu i palo!

 

Da je bila dijete za poželjeti svjedoče i mnoge Facebook poruke njenih sugrađana, prijatelja i školskih drugova. Jedna od tih objava je i ona njenog brata Aida Šekića:

"Bila si bratu radost, svjetlo na kraju tunela. Ali nažalost to svjetlo se ugasilo. Mrzili smo rastanke, a Allah nam dao iskušenje i veći rastanak. Svjestan sam da smo svi Allahovi i da mu se vraćamo. Ali nisam i nikad neću biti svjestan da si me ovako rano napustila. Nikad neću zaboraviti majkine riječi "Otvori oči Minči moja i pogledaj me još jednom". Nikad neću zaboraviti tvoj osmijeh i tvoju milost. Ti si naša Džennetska ptica. Znam da ćeš me čekati Tamo a ja kad dođem prvo ću tebe tražiti, jer nisam te se nagledao. Nisam se napričao s tobom. Ostao sam te željan. Molim dragog Allaha da ti podari obećanu nagradu, i molim dragog Allaha da da našim roditeljima Sabura. Amin."

 

(Izvor: hayat.ba)

Share this article