Vesti

SENTA- Melindu i Endre Vitez iz Sente, već skoro osam meseci ne napušta nada da će saznati pravu istinu o sudbini njihove nestale ćerke Barbare. Petnaestogodišnja devojčica je 25. novembra prošle godine otišla na rođendansku žurku sa koje se nikad nije vratila.

U prvih šest meseci ove godine gradskoj komisiji za nadoknadu štete nastale ujedima pasa lutalica na javnim površinama predato je 69 zahteva.

Ukoliko maštate da započnete svoj biznis, a posedujete ili iznajmljujete parče zemlje, postoji mogućnost da vam država bespovratnim sredstvima pomogne u toj nameri.

U Zemunu je mučen pa živ spaljen Milivoje P. (58), a njega su, kako je izjavio policiji mučila trojica mladića za kojima traga policija.

U Vranju je danas stupila na snagu Odluka o kućnom redu u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama koja, između ostalog, predviđa kazne za stanare koji sa terasa istresaju posteljinu, tepihe ili stolnjake, ali i za one koji na terasama drže predmete koji narušavaju ukupan izgled zgrade.

Petogodišnji dečak išetao je danas iz vrtića "Radosno detinjstvo" na Banovom brdu, a samog su ga u Požeškoj ulici pronašli policajci.

Samohrana majka Tatjana Aničić ostala je sa svojim petogodišnjim sinom bez stana, koji je uredno kupila od investitora i to bez ikakve hipoteke, kredita ili dugovanja. Stan u Visokog Stevana je postao predmet sudskog spora prethodnih vlasnika, a da ona za to nije ni znala sve dok joj nedavno na vrata nisu pokucali izvršitelji.

Page 1 of 102