Vesti

BEOGRAD - Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši koja je bila teško ranjena na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada joj je razbojnik upucao u glavu, i to zbog pazara od 10.000 dinara, preminula je danas u Beogradu.

Igrač FK 2. oktobar iz Kumana Ognjen Kontrić (23) preminuo je na terenu u toku utakmice koju je njegov klub igrao sa Vojvodinom iz Bašaida u okviru međuopštinske lige Kikinda - Žitište.

Predsednik Skupštine opštine Bar Radomir Novaković ostaće zapamćen u analima hronike grada kao funkcioner koji se odrekao plata tokom prve godine mandata i donirao svoje lične dohotke pojedincima, institucijama, organizacijama kojima je pomoć bila potrebna.

Žena R. D. (43) pošla u policiju da prijavi Z. T., ali je svađa kulminirala ispred policijske stanice, nakon čega je sela za volan i udarila ga kolima

Stariji muškarac, koji je ispred pijace "Boško Buha" u Nišu prodavao cveće, umro je danas naočigled brojnih prolaznika.

Porodica Mitrović iz zaseoka Čotrići u Tršiću, koju je nedavno zadesila neobjašnjiva pojava kada su primetili da im se kuća zagreva sama od sebe, dobili su zapisnik građevinske inspekcije iz Loznice sa preporukom da se isele. Porodica Mitrović živi više od četiri decenije u ovoj kući, ali im je sada ugrožen boravak u njoj.

Nepoznata devojka sinoć se oko 23.20 sati bacila preko ograde Brankovog mosta.

Page 1 of 77