Vesti

Saobraćajna policija počeće u petak da kažnjava vozače na osnovu merenja srednje brzine na autoputu na svim naplatnim rampama.

Hirurg Aleksandar Zlatić (48) koji je sinoć poginuo na ulazu u selo Moravac kada je pao sa motora, neposredno pre tragedije sa još dvojicom prijatelja bio je u kafani "Marjan" u selu Draževac gde je proslavljao docenturu dobijenu baš tog dana.

Milan Đuričić Miki iz Loznice, koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja u hotelu, ubijen je u Južnoj Africi, a pre toga nije bio mnogo poznat u kriminalnim krugovima.

Novak Đoković je danas odigrao svoj prvi, a kako se ispostavilo i poslednji meč na turniru u Barseloni, pošto je izgubio od Martina Kližana.

Nekoliko stotina ljudi prisustvovalo je danas sahrani majke Darije (39) i njenog sina jedinca P.S. (10) čija je tragična sudbina potresla Banjaluku i region.

Fotografija Potpećkog jezera i Lima, kojim pluta na hiljade plastičnih flaša i kesa, a koja se pre dva dana našla na Fejsbuku, izazvala je lavinu komentara na ovoj društvenoj mreži jer beleži šokantan prizor.

Krenuo da sa rodbinom proslavi unapređenje, pa poginuo na licu mesta

Page 1 of 281