Vesti

U Srbiju su ponovo stigle "libanske klopke", mehanizmi pomoću kojih lopovi za samo minut mogu da vam skinu sav novac sa računa!

Srbi su još jednom pokazali koliko vole svoju kulturu i običaje, pa su tačno ispod Ajfelovog tornja u Parizu zaigrali kolo.

Ambasadori SAD, Norveške, Austrije, Rusije, Velike Britanije, Australije, Francuske, Kanade i Srbije u Hrvatskoj, kao i predstavnici Vlade Srbije, SDP Hrvatske, odbili su da prisustvuju Komemoracija žrtvama ustaškog logora smrti Jasenovac koji će organizovati Vlada u Zagrebu.

Kandidatkinja za predsednika Francuske i šefica ultradesničarskog Nacionalnog fronta Marin le Pen nakon najnovijeg terorističkog napada u Parizu mogla bi da odnese najveći broj glasova u prvom krugu izbora u nedelju, ocenjuju analitičari.

Policija je preksinoć uhapsila A. N. (40) iz sela Mramorak kod Kovina zbog sumnje da je mesecima silovao svoju sestričinu I. N. (14).

Nova poskupljenja goriva u Srbiji mogu se očekivati jer zbog ratnih sukoba u Siriji transportni putevi sirove nafte u regionu Bliskog istoka i Arabijskog poluostrva postaju sve nesigurniji pa cene na svetskom tržištu rastu, tvrde stručnjaci za energetiku.

Redakciji našeg portala stigle su fotografije na kojima se jasno vidi kako čovek leži na Cvetkovoj pijaci, a građani nasmejani i bez reči prolaze pored njega. Pa kakvi smo mi to ljudi?

Page 1 of 60