U fokusu

Na poluizgorelim ikonama, pronađenim nakon požara u konaku manastira Svetog proroka Ilije u Kacapunu kod Vladičinog Hana, ostali su netaknuti likovi Isusa Hrista, Svetog Jovana Krstitelja i Svetog apostola Petra.

U crnogorskoj prestonici Cetinju, polaganjem zakletve izabrani predsednik Milo Đukanovića je zvanično preuzeo dužnost šefa države.

Dragičević je podneo prijavu Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci protiv nepoznatih lica, za teško ubistvo njegovog sina.

Pre desetak dana u Beogradu je pala prva klapa američkog filma "48 sati i jedan minut" reditelja Majkla Tajera, koji govori o kidnapovanju dece.

Vuk Kostić je u petak veče izazvao saobraćajnu nesreću u blizini zgrade u kojoj živi. Glumac je svojim džipom "micubiši pajero" udario L. V. (24) i srušio ga sa "vespe pjađo", zbog čega je mladić završio u Urgentnom centru.

Bivši srpski košarkaš postao hit zbog slike sa Vojvotkinjom Megan.

U Srbiju roba lošijeg kvaliteta uglavnom stiže iz Rumunije, Bugarske, Mađarske i Poljske, gde velike svetske kompanije imaju razvijenu proizvodnju namenjenu za stanovništvo ovog dela Evrope

Page 1 of 335