U fokusu

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, gostovao je jutros na Hepi televiziji, kada je odlučio da pozove svog oca i uključi ga direktno u program.

Iako se mnogima čini da je ženama na selu mnogo teže nego ženama u gradu, u tu priču razuverava nas Dragana Radovanović iz Bogatića.

Devetogodišnji Aleksandar živi sa majkom u neuslovnom objektu u Sremskoj Mitrovici, koji su po izlasku iz Sigurne kuće dobili na korišćenje od Centra za socijalni rad. Predstojeću zimu čekaju bez kupatila, u sobi u kojoj jedino imaju odžak za šporet, a nameštaj su dobili od dobrih ljudi.

Iranac Muhamed Abasi, koji je sa ćerkama smešten u prihvatnom centru kraj Šida, mesec dana nalazi se u Srbiji i već mu je "prekipelo". Nije mogao da gleda prelepu prirodu zatrpanu đubretom i otpacima, te je zasukao rukave i krenuo u akciju čišćenja.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić je poslednjih nedelja u središtu interesovanja britanske javnosti.

Grupa Beogradski sindikat, koji su nedavno objavili pesmu o Kosovu, pod nazivom "Dogodine u Prizrenu", posetili su pre tri dana manastir Gračanicu, u okviru proslave slave Svetog kralja Milutina.

Strahinja, Mihajlo i Nemanja Petrović odrastaju bez roditelja, uz strica i strinu. Primaju roditeljsku penziju od 25.000 dinara, koja nije dovoljna da pokrije ni najosnovnije potrebe.

Page 1 of 438