U fokusu

Lidija Zečević (29) preminula je od raka dojke. Ona je poznata kao “majka hrabrost”, jer je na 13. hemoterapiji otkrila da je trudna, i uprkos savetima lekara da abortira, ona je odlučila da rodi dete.

Učenici Valjevske gimnazije Anja Simunić i Veljko Uskoković nagrađeni su u Francuskoj za najbolje radove na temu o Prvom svetskom ratu, a priznanje im je uručeno proteklog vikenda na velikoj svečanosti u Gradskoj kući Pariza.

Gost emisije „Intervju“ bio je primarijus dr sci. medicine Todor Jovanović, široj javnosti poznat kao lekar i pronalazač preparata TODOXIN®.

Milicu Knežević, hrabru devojku iz Zrenjanina, ništa ne može pokolebati i ništa ne može zaustaviti u ostvarenju ciljeva koje sebi zacrta. To je dokazala bezbroj puta na različite načine, uprkos činjenici da se kreće uz pomoć invalidskih kolica.

Jeftino ulje koje se koristi u ishrani, a koje je dostupno na policama marketa, je nešto o čemu morate znati pravu istinu.

Ovu reklamu nije napravila kompanija adidas i neće je koristiti u vlastite promotivne svrhe, iako bi trebalo!

Vatrogasno - spasilačka ekipa intervenisala je u četvrtak u selu Repište u Grdeličkoj klisuri, a pred prizorom koji su zatekli, gotovo da su zanemeli od užasa, jer su našli staricu kako sa kozama, umotana u krpe, živi u ledenoj prostoriji!

Page 1 of 84