U fokusu

Porodica Iličić iz beogradskog naselja Ripanj je pretrpela mnogobrojne nedaće u životu, a sada ih čeka nova bitka.

Iako društvene mreže pružaju mnoge pogodnosti korisnicima, one predstavljaju pravu opasnost za maloletnike koji često na ovaj način postaju žrtve pedofila.

Rukovodstvo vrtića - igraonice “Maša i meda” u Kraljevu odbilo je da primi na čuvanje jednoipogodišnju devojčicu Sofiju, i to samo zbog toga što ima vidljiv fizički defekt. Skandaloznu odluku vrtić je doneo zbog toga što Sofija nema šaku i to je zapravo jedini razlog za ovakav vid diskriminacije.

Da bi prošli što jeftinije i pošto poto se dokopali mora veliki broj građana Srbije nosi zamrznutu hranu u ručnim frižiderima kada krene na odmor. Osim već gotovih jela, nosi se i sveže meso, računajući na to da je u Grčkoj sve to mnogo skuplje, a i ovde je lakše ispisati čekove pa lagano otplaćivati.

Tiho i skromno, u podstanarskoj sobici u Ulici Šabana Koče u Novom Pazaru, uz tortu i poklone najbliže rodbine i komšija, neverovatno uporna i hrabra majka Atifa Ljajić (61) proslavila je danas, sa svojim suprugom Šerifom Nokićem (69), prvi rođendan njihove ćerke Aline.

Nataša Pjevalica iz Šapca pre 20-ak dana postala je majka po treći put. Već je dva puta prošla kroz iskustvo rađanja i mislila je da ništa ne može da je iznenadi, ali, kako to obično biva, stvarnost je demantovala.

Avio-kompanija "Emirejts" sa sedištem u Dubaiju organizovala je u Sidneju prošlog vikenda audiciju za prijem kabinskog osoblja.

Page 1 of 356