U fokusu

Dragana (41) godinama su prepoznavali ljudi koje nikada nije upoznao. Kada je počeo da "vraća film" došao je do neverovatnog zaključka...

Paraćinac Delimir Grkić, znatiželje radi, nakon što je čuo u jednoj TV-emisiji za čudesno drvo Paulovniju, rešio je da je zasadi na svojoj njivi u Zmiču.

Matematički zadatak sa trouglovima koji se pojavio u knjizi za drugi razred osnovne škole toliko je bio komplikovan za jednog osmogodišnjka da su se u raspravu uključili i matematičari kako bi razrešli ovu čudnovatu mozgalicu!

Velika drama Nevene Jekić i njeno dvoje dece u Golubincima. Jutros, u 7 sati, kad to niko nije očekivao, na vratima su se pojavili izvršitelji i na silu ih izbacili iz porodične kuće!

Ja sam dete preuzeo. Sad će otac i majka da imaju muku da ga uzmu od mene, kad dođu. Nisu mi ostavili dete, ja sam ga primio od socijalnog. Ostavili su ga bez ičega, kaže za Telegraf Divnin otac Toma.

Svedok tvrdi da je video Zorana na smetlištu, a ne kod rampe, kako je ranije izjavio Marjanović. Ubijena Jelena imala devet rana na glavi i ubod u lakat.

Page 1 of 187