U fokusu

Zbogom, Mico. Ja danas pogiboh. Zbogom, srce. Poslednja mi misao na tebe. Budi sretna, sine i bez mene, jedan je od 42 poruke koje su ostale sačuvane u muzeju u Kragujevcu

Supružnici iz malog mesta u Vojvodini dospeli su u neverovatnu situaciju zbog duga za stambeni kredit u švajcarcima koji nisu mogli da otplate.

Da li ste čuli za tamarind? To je voće koje potiče iz Afrike. Informišite se o ovoj biljci jer nosi brojne zdravstvene prednosti.

Biljana Stojković imala je 12 godina kada se prijavila u jednu modnu agenciju. Nasmejana i pametna, Biljana ipak nije kao sve druge tinejdžerke.

Stalni predstavnik SAD u UN Niki Hejli smatra da je mešanje u izbore drugih zemalja oružje koje Rusija preferira, jer nema snažnu ekonomiju i „oružane snage zemlje nisu dovoljno velike“.

Sve više mladih u Srbiji opsednuto je novom internet igrom "Izazov 48 sati", u kojem je zadatak da dete pobegne od kuće na najmanje dva dana dok ga očajni roditelji traže. Cilj ovog izazova, koj ise prenosi preko društvenih mreža, pre svega Fejsbuka jeste da se što duže izdržu i bekstvu i da se izazove što veća pažnja medija i policije.

U kamiončetu počinje rasprava kako prići pobesneloj, možda i divljoj mački i "kako će gu vataju", jedan hvatač pasa se odma' ogradio da neće s mačke da ima pos'o zato što ga stra'!

Page 1 of 209