Komentar

Prethodnih godina talas iseljavanja je uzeo maha, pa je Srbija već dve decenije vodeća u regionu i u svetskom vrhu po iseljavanju mladih i obrazovanih ljudi, ali sve više u potrazi za egzistencijom i boljim životom odlaze i sredovečni ljudi, pojedinačno ili porodično.

U ratnom vihoru često se zaboravi da su silne brojke ubijenih, nestalih i mučenih zapravo ljudi sa imenom i prezimenom, koji su živeli, disali, sanjali i nadali se, a onda im je sve to oduzeto.

Srđan se od šoka smejao na reči Vedrane Rudan, koja je kod njega i Jovane gostovala povodom svoje nove knjige.

Nakon kraćih priprema, Faca je sa prijateljima na aerodromu Zalužani u Banja Luci izveo tandem skok padobranom sa visine od 3500 metara, čime je i odata počast petorici nastradalih padobranaca kojima se srušio avion 2012 godine.

Da li ste se nekada zapitali kako funkcionišu mešoviti brakovi u Srbiji? Ili, možda ako je Srpkinjama teško da izađu na kraj sa svojim Balkancima, kako li se tek s njima snalaze strankinje... Naročito, na primer prefinjene i krhke Engleskinje?

Miodrag Stojković je svetski priznat stručnjak, objavljivao je u prestižnim evropskim, američkim, kineskim i indijskim časopisima u oblasti biologije matičnih ćelija i embriologije.

Page 1 of 221