Komentar

- Flamingosi za mene imaju posebno značenje - poručio je Andrija na snimku.

Ako vas zanima koga najčešće ljube devojke koje s ovih prostora odlaze u Dubai, kada se kao stjuardese zaposle u svetski poznatoj aviokompaniji "Emirates", evo odgovora:

Poštovani šetaču Splitom, mnogo si glup. Sreća pa se na provokacije ne odazivam još od kad mi je osamdesetih teta u radnji preko puta splitske pijace dobacila da ne kupujem hleb nego kruh. Baš kao tada, i sada sam bila zbunjena i ljuta jer šta ti znaš asti gospe?!

Dokument Arhiva Srbije u kome vrhovni komandant Narodnooslobodilačke vojske i partizanskih odreda Josip Broz Tito naređuje streljanje srpskih domaćina i selidbu industrijskih postrojenja, izazvao je žešću polemiku na društvenim mrežama.

Zbog sve većeg broja vozila u prestnici a malo mesta za parkiranje, veći broj samozvanih "čuvara parkinga" zarađuje novac tako što reguliše parkiranje u najprometnijim ulicama. Za informaciju o slobodnom parking mestu oni dobijaju napojnicu od 200 do 500 dinara.

Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja Vedrana Rudan objavila je na svojoj službenoj stranici još jedan u nizu tekstova kojim nemilosrdno secira stanje u Hrvatskoj.

Page 1 of 234