Komentar

Nakon jezive nezgode koja se jutro s dogodila na Slaviji, kada je vozač autobusa udario u stub, povela se rasprava o tome da je je vozač koji ima 60 godina star da bi vozio noću i zar nema niko mlađi ko bi radio makar ovu smenu?

Slučaj iz Kragujevca potresao je društvene mreže, jer je majka jednog deteta objavila snimak na kom navodno pedijatar ne želi da primi i pregleda dete sa visokom temperaturom.

Jedan od najpoznatijih Jugoslovenskih i hrvatskih književnika Igor Mandić u svom intervjuu za novi broj "Nedeljnika" govori o Srbima, Hrvatima, Evropskoj uniji, životu i smrti...

"Sve je ovo lepo što je fotografijama, i ja sam uživo video te divne terene za ribolov, ali video sam i sumorne slike vaše reke koje niste objavili. Vi prodajete laž" - rekao je jednom jedan Nemac listajući katalog sa turističkom ponudom Drine.

Petina građana Srbije želi da se iseli. Bolji životni standard osnovni motiv, ali ljudi odlaze i zbog neuređene države, partokratije i nedostatka perspektive.

Nakon jučerašnje izjave američkog ambasadora u Srbiji Kajla Skota o tome da kosovska vlada "nije takozvana već Vlada Kosova, jer je reč o nezavisnoj i suverenoj zemlji", svoj odgovor njemu je uputila i predsednica Opštine Sveti Sava u Italiji - Biljana Telecki.

Page 1 of 253