Komentar

Riječka spisteljica Vedrana Rudan objavila je kolumnu na svom blogu, koja je za kratko vreme podigla veliku prašinu, baš kao što se to dešava sa mnogim njenim tekstovima.

Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio je, gostujući u emisiji Pressing u Zagrebu, da njegovom pobedom "završava era korumpiranih političara" u tom gradu. Komentarišući sud u Hagu, kaže da ne priznaje "ništa od tog suda".

Suživot Srba i Albanaca preko je potreban, ali on se ne može graditi na lažima, a to što Albanci trenutno rade nije samo krađa, to je silovanje istorije, rekao je u intervjuu za Kosovo Onlajn hrvatski teolog i istoričar Goran Šarić.

Oproštajna poruka jednog oca, sina i supruga kruži ovih dana društvenim mrežama u regionu. Njegove reči najverodostojnije opisuju život na Balkanu, a slika nije ni malo ružičasta kako nas vrhuška pri vlasti uverava.

Proročanske reči iz naslova ovog teksta izgovorio je upravo on, decembra 1989. godine...

Publicista i istoričar, prof. dr Srđa Trifković upozorio je da Srbija od nove administracije medijski projektovanog predsednika SAD Džoa Bajdena ne može očekivati ništa dobro.

Page 1 of 392