DANILO JE NAPUSTIO ŠKOLU I ZARAĐUJE OD JUTJUBA! Evo ko je momak koji je podelio 90.000 za račune Beograđanima i ODUŠEVIO SVE!

Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, snimao se dok je obilazio Krnjaču i Kotež i davao meštanima novac za mesečne račune. Podelio je oko 90 hiljada dinara, a na kraju klipa je zaplakao od sreće jer je imao mogućnost da uradi tako nešto.

"Moj drug kamerman i ja obišli smo nekoliko kuća u Krnjači, a zatim smo prošetali do Koteža. Svaka vrata na koja sam pokucao, ljudi su otvorili. Bili su srdačni i zahvaljivali su se", rekao je Danilo za Informer i nastavio:

"Naredni dan sam otišao u soliter u bloku 23 na Novom Beogradu. Gotovo niko nije hteo da uzme pare. Očigledno je da stanari na koje sam naišao finansijski stoje bolje od onih iz Krnjače i Koteža. Ipak, rekli su mi da taj novac dam onima kojima je potrebniji, što je lepo", zaključuje Čoda.

 

Jutjuber je napustio srednju školu da bi bio gejmer, ali ju je kasnije vanredno završio, a prokomentarisao je i zaradu koju od klipova ostvari i šta zapravo u njegovom poslu donosi profit.

"Iskreno, više se zarađuje od sponzora nego od pregleda. Milion pregleda iz Srbije donosi oko 100 dolara, što nije mnogo", iskren je Danilo.

 *FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

(Izvor: kurir.rs / Informer)

Share this article