Devojčica (12) noževima izbola očuha, jer je tukao njenu mamu! Nije odustajao iako mu se krv slivala niz leđa - tada je dobio još jedan, brutalniji ubod!

Prva povreda ga nije zaustavila, pa ga je opet ubola.

Hrabra devojčica (12), poznata kao Makarena, izbola je očuha Viktora Gonzaleza noževima dok je napao njenu mamu Jorgelinu Verdun u njihovoj porodičnoj kući u Buenos Airesu.

 

Dvanaestogodišnja devojčica je zarila dva noža u leđa svog očuha jer je želela da zaustavi napad na mamu. Zatim je pokušala da popegne preko ograde, ali je povredila noge pri padu.

Policija je zatekla Gonzalesa sa noževima u leđima, a krv se slivala.

Odveden je u bolnicu i sada je u stabilnom stanju. Nije poznato da li je optužen, a svedoci su rekli da su čuli kako se Gonzales i njegova 30-godišnja supruga glasno svađaju pre incidenta.

Makarena je ubola očuha dok je on tukao njenu majku i držao joj nož ispod grla. Prva povreda ga nije zaustavila, pa ga je opet ubola.

 

- Devojka je u sobi pod nadzorom, jer ima povrede nogu. Veruje se da ona neće tražiti operaciju - rekao je Visent Portal, šef bolničkog odeljenja.

Njena majka je imala sitne ogrebotine po vratu koje je napravio Gonzalez držeći nož. On je i ranije bio nasilan, a istraga je u toku.

Jorgelina je objavila poruku na Fejsbuku i obratila se svojoj ćerki rečima:

"Spasila si mi život. Izvinjavam se zbog onog što sam napravila, ti si moj anđeo čuvar, stidim se da te gledam zbog onog što sam učinila!"

(Izvor: Telegraf.rs / metro.co.uk)

Share this article