Dr Nestorović: "Čuo sam se sa Đokovićem, on je genije, zajedno ćemo raditi na Teslinom aparatu"

Dr Nestorović otkrio da se čuo sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem

Nestorović je gostujući u emisiji Fokus na TV B92 rekao kako se Đoković ponudio da finansira aparat koji je napravio Nikola Tesla davne 1906. godine.

PROČITAJTE JOŠ DUŠKO VUJOŠEVIĆ: "Novak Đoković nije doktor medicine, ali jeste DOKTOR ČOJSTVA i junaštva!"

"Čuo sam se sa Novakom, on je genije. Zvao je da pita šta može da donira", kazao je on. 

 

Nestorović je dodao kako s Đokovićem planira rad na aparatu na koji je naučnik Nikola Tesla napravio 1906. godine koji će se koristiti u sportskoj medicini.

"Mi ćemo posle kad sve ovo prođe tek čuti oko proizvodnje domaćeg aparata na bazi Teslinog kalema. Skupila se grupa neobičnih ljudi, ima i inženjera i kakav je Novak, on se ponudio da to finansira i pokloni svim bolniciama", rekao je Nestorović.

Nestorović je kao anegdotu kazao da je Novaka lečio kad je imao 11 godina i da se tada videlo da će biti najbolji teniser.

novak-djokovic-foto-printscreen 770

 *Foto: Printscreen

"Rekao mi je - ja ću biti najbolji na svetu. Mislim da je to rekao sa 13 godina. Rekao je sa toliko ubeđenja. Došao sam kući i rekao ima jedan klinac koji je tako rekao da će biti najbolji na svetu, da je to delovalo stvarno", kazao je Nestorović.

PROČITAJTE JOŠ Ko se tu igra sa nama i zašto!? Legendarni Veselin Vujović se složio sa Novakom Đokovićem

"Postoji grupa ljudi, među kojima sam i ja, koja sebe zove "Teslijanci". I Đoković i ja smo opsednuti Teslom. Nadam se da ćemo nešto napraviti kada ovo sve prođe. O Tesli će se tek pričati. On je bio 150 godina ispred sadašnjeg vremena. Slao je predmete u budućnost. Žao mi je što ne znam dovoljno fiziku. Postoje ljudi ovde koji navijaju za Federera. Neka idu u Švajcarsku. Ne razumem ljude koji ne vole Đokovića. To je 10-15 odsto partibrejkersa", rekao je Nestorović.

Share this article