Dr Nestorović, ljubitelj teorija zavere, šokira: Pričao o ublažavanju karantina, pa o Teslinom tajnom projektu

Dr Nestorović - ljubitelj teorija zavere

Pulmolog i član Kriznog štaba, Branimir Nestorović izneo je kontroverzne izjave i teorija zavere o putovanju kroz vreme, kao i našem naučniku Nikoli Tesli, gostujući na TV Prva u jutarnjem programu.

PROČITAJTE JOŠ Epidemiolog Kon: POLICIJSKI ČAS još samo SLEDEĆEG VIKENDA

Doktor Nestorović je govorio o ublažavanju mera u borbi protiv korona virusa. On je tom prilikom najavio otvaranje parkova i ali i zadržavanje mera lične prevencije kojih treba da se pridržavamo kada "život krene da se vraća u normalu".

 

On je rekao da je ubeđen da virus neće preživeti visoke letnje temperature i da drugog talasa najverovatnije neće biti. Do ovog trenutka, poruke doktora Nestorovića bile su na liniji njegovog angažovanja u štabu.

Međutim, razgovor je potom dobio neobičan tok. Doktor je upitan da prokomentriše izjavu tenisera Novaka Đokovića koji se protivi obaveznoj vakcinaciji protiv kovida. Nestorović je branio stav našeg sportiste.

novak-djokovic-foto-printscreen 770

 *Foto: Printscreen

Tajni projekat Nikole Tesle

Nestorović je pričao o tajnom projektu Nikole Tesle prema kome bi se predmeti, ali i ljudi slali u blisku budućnost.

- Snimljen je naučno fantastični film o događaju, ali to nije fantastika. Brod se zvao "US Eldridž", razarač. Taj brod su poslali šest sati u budućnost. Taj eksperiment nije dobro ispao, jer je većina mornara izginula i brod se čudno vratio. Zvuči kao čista naučna fantastika, ali ko je radoznao, neka ukuca na Guglu "US Eldridž" i "Tesla". Onda je Tesla bio protiv nastavka tih eksperimenata, on je to prekinuo i uništio svu dokumentaciju. Mada, teorije zavere veruju da nije uništio svu dokumentaciju i da je veliki deo te dokumentacije pao u ruke Trampovog ujaka. Džon Tramp je bio čuveni fizičar. Jedno vreme je radio i na Harvardu i na Prinstonu i kažu da se ta tehnologija tajno radi u Sovjetskom Savezu bivšem, sada Rusiji - ispričao je Nestorović u jednom dahu na TV "Prva".

Naposletku razgovora, dr Nestorović je rekao da on voli takve priče i da je ljubitelj teorija zavera.

 

Nikotin štiti od virusa

Nestorović je nedavno izjavio da nikotin štiti od virusa korona.

- Cigarete oštećuju pluća, ja nisam za korišćenje cigareta, ali se pokazalo da oni koji puše od pet do 15 cigareta na dan nemaju teže kliničke slike - rekao je Nestorović ranije u gostovanju na TV-u.

PROČITAJTE JOŠ ZVANIČNO Za praznike policijski čas od 30. APRILA do 4. MAJA, a ovo su NOVE MERE za najstarije sugrađane

Dr Nestorović je takođe, jednom prilikom ispričao i da je na telefonskoj vezi sa Novakom Đokovićem koji treba da finansira pravljenje određene naprave na osnovu Teslinih dokumenata.

- Čuo sam se sa Novakom, on je genije. Zvao je da pita šta može da donira. Mi ćemo posle kad sve ovo prođe tek čuti oko prizvodnje domaćeg aparata na bazi Teslinog kalema. Skupila se grupa neobičnih ljudi, ima i inženjera i kakav je Novak, on se ponudio da to finansira i pokloni svim bolnicama - rekao je Nestorović gostujući u emisiji Fokus na TV B92.

(kutaknet.com / telegraf.rs)

Share this article