MISTERIOZNA SMRT Devojčica (3) bez odeće pronađena mrtva u kolima svog dede!

Beživotno telo devojčice srpskog porekla pronađeno u automobilu njenog dede kod Napulja, gde se prethodno satima igrala s nekoliko drugih mališana. Devojčica je, navodno, bila bez odeće.

Troipogodišnja Martina M., za koju se navodi da je državljanka Srbije, pronađena je mrtva u automobilu svog dede. Devojčica je, navodno, pre toga bila na dečjem rođendanu, a u kolima se igrala sa drugim mališanima.

Kako navode italijanski mediji, majka je pronašla Martinu, pa je dete, koje je bilo bez svesti, hitno transportovano u bolnicu.

 

- Utvrđeno je da porodica stanuje u nomadskom kampu. Devjočica je u bolnicu doneta mrtva i utvrđeno je da je najverovatnije preminula tri do četiri sata pre nego što ju je majka pronašla. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt i zabeleže da je na čelu imala ranu - navode mediji.

Zasad se proverava da li je devojčica povređena u igri, a dete je, navodno, bilo bez odeće!

- Rana je mogla nastati i od blažeg udarca ili pada. Postoji mogućnost da se onesvestila ili zaspala u automobilu i preminula usled toplotnog udara. Zanimljivo je da automobil nije bio zaključan kad je dete nađeno - prenosi italijanska štampa.

Kako su majka i ujak doveli Martinu u bolnicu, pilicija je po službenoj dužnosti ispitala ženu. Ona je navela da je devojčicu ostavila da se igra i da je ona nestala. Ispričala je da ju je tražila satima, sve dok je nije otkrila u kolima u nesvesti.

Kako prenose mediji, očekuje se da će obdukcija pokazati kako je tačno došlo do smrti troipogodišnjakinje. Dosadašnja istraga jasno je pokazala da dete sa sigurnošću nije zaboravljeno u automobilu.

- Porodica će za potrebe istrage morati da rekonstruiše popodne koje je prethodilo Martininoj smrti, kako bi se razjasnila ova misterija - navode mediji i dodaju da su roditelji male Martine srpski imigranti koji su živeli u romskom kampu u blizini Napulja.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article