MLADI PAR U PLANIRANJU SVADBE PREKINULA SMRT: Otkriveno je zašto su se devojka i momak udavili u autu

Tuga i neverica mogli su se čitati sa lica svih prisutnih pred porodičnom kućom Zahirovića u kalesijskom selu Sarači. Svi su se u svojim razgovorima vraćali samo na jednu reč-sudbina.

Na poslednji počinak na lokalnom groblju Zaseok-Brdo ispraćen Halil Zahirović, 20-godišnjak koji je tragično stradao u subotu oko 22 sata, zajedno sa svojom devojkom Asmirom Smajić.

Halilovi ujaci pričaju da je “golf 2”, koji je završio u Spreči, bio parkiran pored reke te da je bila povučena ručna kočnica. Kažu da se deo rečne obale odronio i automobil je završio u hladnoj vodi Spreče. Ni Halil ni Asmira, nisu uspeli izaći.

 

- Bilo je to dobro dete. Maksimalno pošten, da je gladan, nikome ne bi komad hleba uzeo. Takva je to kuća - kaže Halilov ujak koji je na sahranu došao iz Austrije.

Na Halilovu sahranu su došli Asmirini roditelji. Tuga roditelja još je veća, jer se saznalo da su dvoje mladih planirali svadbu, ali ih je u tome sprečila smrt.

- Zvao me je u subotu oko devet sati, čuli smo se i videli preko video poziva. Poslednji put mi je rekao da je u jednom lokalu i da ide s devojkom. Zvao sam ga kasnije te iste večeri, nije se javljao. Te noći sam radio, završio sam u nedelju u sedam ujutro. Ponovo sam ga zvao, bio je nedostupan - kaže Halilov prijatelj Miki, koji je na sahranu došao iz Švicarske.

Dvoje mladih skončali su u automobilu koji je Halil posudio od prijatelja, nije tu bilo brze vožnje, nego samo jedna velika nesreća.

U Seljublju na lokalnom groblju će biti ukopana Asmira Smajić. Poslednji ispraćaj planiran je ispred kuće u 13.30, a potom će na groblju u Seljublju biti obavljena sahrana, piše Faktor.

(Izvor: blic.rs / faktor.ba)

Share this article