NADA (48) JE IZAŠLA DA POMOGNE ŽRTVAMA UDESA I STRADALA: Spasla sina, pa je ubila bandera!

Nada Mitić (48) iz Putinaca kod Rume, poginula je u ponedeljak oko 8 sati ujutru ispred svoje kuće, kada je na nju pala bandera. Stub se otkinuo nakon što je u njega udario kamion kojim je upravljao M. P. (37). Kako smo saznali, bandera je krenula da pada direktno na Nadinog sina Nenada, a nesrećna žena ga je gurnula i tako žrtvovala svoj život za dete.

Vozaču je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem tužilaštvu, potvrđeno je “Novostima” iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici. Kako je u ponedeljak ispričao jedan od trojice Nadinih sinova, Boris, njegova majka je izašla iz kuće da pruži pomoć učesnicima u saobraćajnoj nezgodi.

 

- Pola sata pre nego što će nastradati, došlo je do udesa. Majka i komšija izašli su da pruže pomoć - ispričao nam je Boris. - Ona je stajala pored jednog vozila, kada je iz pravca Inđije naleteo kamion. Valjda da bi vozač izbegao sudar, udario je u banderu, koja je počela da pada. Majka je to spazila, i da bi zaštitila Nenada koji je stajao pored nje, ona ga je odgurnula. A stub ju je direktno udario.

Okupljene komšije rekle su da se na tom delu puta koji se spaja od Inđije i Stare Pazove, redovno događaju saobraćajke.

- U poslednjih godinu dana to je treći put da su vozači obarali banderu na tom mestu. Tu postoji blaga krivina, a oni kad dolaze iz tog pravca misle ravan put. Još kad je samo malo klizavo, često slete s druma - pojašnjava jedan od Putinčana, koji se zatekao na mestu nesreće.

POKAZALA DOBRU DUŠU

Samo nekoliko sati, kako se pročula vest da je Nada i pored ukazane lekarske pomoći izdahnula, meštani su došli da izjave saučešće porodici.

- Fina žena, majka, domaćica. I sad je pokazala svoju dobru dušu. Htela je da pomogne drugima i sama nastradala. Kakva zla sudbina - pognute glava prokomentarisala je Mira, koja je pritekla u pomoć ožalošćenoj porodici Mitić.

(Izvor: novosti.rs)

Share this article