NAJVAŽNIJE JE BITI ČOVEK Novak je pomogao Pazarcima, a reči zahvalnosti mladog tenisera iz ovog grada ODZVANJAJU SRBIJOM

Hvala ti, Nole!

Tenisko čudo iz Novog Pazara, 16-godišnji Hamad Međedović, na dirljiv način se zahvalio svom starijem kolegi Novaku Đokoviću na pomoći koju je dao njegovom gradu.

PROČITAJTE JOŠ AUSTRIJA Srbima ne dozvoljavaju ulaz, svoje upozorili da napuste Srbiju

U Novom Pazaru je veliki broj zaraženih koronavirusom i situacija je jako teška, pa je svaka pomoć dobrodošla.

 

Novak je u sredu uplatio 5 miliona dinara za kupovinu zaštitne opreme, lekova, medicinskih aparata i poručio je da će naredne nedelje uplatiti još koliko bude potrebno. To je potvrdio i direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović.

Međedović je ispred Pazaraca uputio poruku zahvalnosti prvom reketu sveta.

PROČITAJTE JOŠ Dr Nestorović otkrio šokantnu istinu o virusu: Korona napada OVAJ ORGAN KOD MLADIH!

"Hvala ti Nole! Što svojim primerom učiš nas mlađe kako i na koji način čovek u životu treba da se postavi u svakoj situaciji, što nam primerom pokazuješ da važnije od svega je biti čovek. U ime svih sportista i moje lično ime hvala ti puno što te imamo za uzora na terenu i van terena", napisao je mladi teniser.

Podsetimo, Novak se trenutno nalazi u samoizolaciji jer je nakon prekida turnira u Zadru ustanovljeno da je pozitivan na COVID 19. On se oseća dobro, nema nikakve simptome bolesti.

Share this article