Nenad se obesio zbog neuzvraćene ljubavi, a onda se pojavio BILBORD sa njegovim likom (FOTO)

Nedaleko od požarevačkog zatvora osvanuo je bilbord posvećen Nenadu Nedeljkoviću (33), stražaru u KPZ "Zabela", koji se sredinom januara ove godine u selu Prugovo, u dvorištu devojke sa kojom se zabavljao, obesio o granu šljive.

Na bilbordu su stihovi koje je potpisao Nenadov prijatelj Danilo Marić:

 

"Hvala ti za sreću, radost i smeh,

Hvala ti za svaki skriveni greh,

Hvala ti za sreću što i suze briše,

Jer se takav prijatelj ne nalazi više".

Neposredno pre samoubistva, Nenad je devojci poslao SMS poruku da izađe iz kuće, jer ima nešto da joj kaže, Kada je ona to učinila, ugledala je stražara iz ’’Zabele’’ obešenog o šljivu u njenom dvorištu.

Bilbord posvećen stražaru koji se ubio zbog devojke
Foto: RAS SrbijaBilbord posvećen stražaru koji se ubio zbog devojke

Devojka je počela da izbezumljeno vrišti, nakon čega su iz kuće istrčali njeni ukućani, koji su sa drveta skinuli N.N. i odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla. Pokušana je reanimacija na licu mesta, ali ne, nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja, lekar samo mogao da konstatuje smrt.

Po priči kolega N.N. onm se sa devojkom, koja je radila u požarevačkom pravosuđu, upoznao dok je sprovodio pritvorenike. Navodno, zbog te avanture je i brak doveo u pitanje, a sve je kulminiralo kada ga je devojka, po nezvaničnim rezultatima ostavila.

- Naš kolega je danima nakon toga bio povučen i retko je sa kim pričao – rekao nam je jedan od kolega. – Nije želeo da priča o tome šta ga muči, ali smo svi videli da je u depresiji.

(Izvor: blic.rs)

Share this article