NESVAKIDAŠNJA SCENA U PROKUPLJU Zvezdan sam porodio suprugu u hodniku porodilišta!

Kada je u prokupačko porodilište doveo suprugu da bi se porodila, čekajući lekare u hodniku da se pojave, beba je počela da se rađa, a Kuršumličanin Zvezdan Ristić prihvatio je dete da ne bi palo na pod. Lekari su stigli taman da preseku vrpcu i zbrinu majku i dete.

Nesvakidašnji događaj se desio na Odeljenju ginekologije jer, kako sada u šali tvrdi Ristić, mala Kalina “nije imala strpljenja“ da stignu do sale za porođaj.

"Sve je počelo u ranim jutarnjim satima kada je supruga, u iščekivanju porođaja, počela da krvari. Odmah sam je smestio u auto i krenuo ka jedinom porodilištu u Topličkom okrugu, u Prokuplju. U tom trenutku sam pomislio da nešto nije u redu sa bebom", priča Zvezdan za Južne vesti.

 

Nakon dolaska na parking bolnice, sa suprugom Svetlanom koja gotovo da nije mogla da hoda, krenuo je ka zgradi porodilišta.

"Kada smo ušli, vrata, kao i lift koji vodi do Odeljenja ginekologije na spratu bili su zaključani. U isčekivanju da se neko od medicinskog osoblja pojavi, video sam da supruga povlači pižamu koju je nosila i u tom trenutku se pojavljuje glava deteta. Nisam mnogo razmišljao, prihvatio sam je, a bebica je sama izašla", prepričava Zvezdan.

Ubrzo je začuo zvuk koji će pamtiti čitav svoj život.

"Beba je zaplakala baš u trenutku kada su se pojavili radnici ginekologije sa dežurnim doktorom. Odmah su ženu stavili na nosila, bebu odneli na Odeljenje i na kraju se sve završilo kako treba. Još sam uzbuđen, ali ne i uplašen zbog svega što se dogodilo", kaže presrećni otac.

Zvezdanu je ovo inače peto dete iz dva braka. Majka i mala Kalina sada se osećaju dobro i uskoro će kući.

(Izvor: alo.rs)

Share this article