NEZAPAMĆENA NESREĆA NA SAHRANI U SRBIJI: Eksplodirao mrtvački sanduk i POGODIO ŽENU

Scena kao iz zone sumraka u Srbiji

Žena D. A. (71) povređena je u bizarnoj nesreći na Srpskom pravoslavnom groblju u Bečeju kada je eksplodirao sanduk, potvrđeno je za "Blic"!

PROČITAJTE JOŠ AUSTRIJA Srbima ne dozvoljavaju ulaz, svoje upozorili da napuste Srbiju

Kako saznaje ’’Blic’’ iz izvora u policiji, danas oko 11.20 časova u Bečeju u Ulici hajduk Veljka bb na Srpskom pravoslavnom groblju u kapeli došlo je do eksplozije pogrebnog kovčega u kome se nalazilo telo pokojne D.G. (72) iz Bečeja.

 

Do eksplozije je došlo najverovatnije usled reakcije toplote i suvog leda kojeg su radnici JP ’’Komunalac’’ u flašama postavili u kovčeg.

- Prilikom eksplozije delovi drvenog sanduka pogodili su D. A. (71) iz Žablja koja je zadobila lakše telesne povrede u predelu desne strane lica, lakta i kolena ali je za svaki slučaj prevezena u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu gde su joj sanirane povrede i obavljena dalja dijagnostika – priča izvor ’’Blica’’.

PROČITAJTE JOŠ DOKTORKA IZNELA ŠOK PODATKE! Ovo baš niko nije očekivao, tiče se lekara!

Dodaje da je istraga o ovom nemilom incidentu u toku te da je o svemu obavešteno i nadležno javno tužilaštvo koje treba da utvrdi da li u ovom slučaju postoje elementi nekog krivičnog dela.

Međutim, šef pogrebnog sektora JP ''Komunalac'' u Bečeju Stanislav Nešić tvrdi da je ova informacija nije tačna i da se ništa ni slično nije desilo u Bečeju.

- Ne znam ko je to rekao, ali to je čista laž i izmišljotina - kratak je bio Nešić.

Share this article