Noć pred povratak kući, nastavnica iz Loznice umrla na Siciliji: Tužan prizor pored njene ležaljke

Žena iz Srbije, koja je bila na odmoru u sicilijanskom letovalištu, umrla je na plaži u nedelju pod nepoznatim okolnostima.

Kako Telegraf.rs saznaje, reč je o penzionisanoj nastavnici iz Loznice. U Ćefalu je došla 11. jula.

 

- Za sve nas je neshvatljivo kako je nastradala. More je plitko u tom delu. Potrebno je da pređete nekoliko stotina metara da uđete u vodu do pojasa. Tog dana je pritom bila oseka, umerena vrućina i vrlo prijatan vetrić. Plaža puna, prost nemoguće da ne primetite da se neko davi. Plus, na svakih 500 metara spasioci. Obezbeđenje plaže je zaista izuzetno - priča za Telegraf.rs očevidac.

- Njeno telo je more izbacilo na samom kraju plaže, jedinoj tački koja je nepristupačna za kupače zbog ogromnog stenja i kamenja. Hitna pomoć i policija su stigli u roku od nekoliko minuta. Lekari su učinili da je reanimiraju, ali bez uspeha. Šta se dogodilo, zaista je misterija. Ostao je samo tužan prizor na plaži pored ležaljke sa njenim stvarima, na plaži koja pripada hotelu. Iz mora je izvučena dobrih 700 metara dalje - dodaje naš izvor.

- Žene sa kojima je bila na izletu rekoše da se pre dva meseca penzionisala. Dodala bih, ta tura je na letovanju u Ćefaluu bila od 11. do 21. jula. Ona se utopila veče uoči povratka sa letovanja - ispričao je očevidac ovog nemilog događaja.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article