Ovo su narko-dilerke iz Požege: Zgodna plavuša i njena izazovna ćerka za prljave poslove angažovale popa i veroučitelja

Pripadnici MUP-a u Čačku uhapsili su Svetlanu Popadić (46) i Anu Popadić (24) iz okoline Požege zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka koji je policija zaplenila 27. februara ove godine u Mrčajevcima. Za uhapšenu majku i ćerku je nedavno uhapšeni sveštenik prodavao narkotike.

U pretresu stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičene S. P. i A. P. koji je obavljen u saradnji sa policijom u Užicu pronađeno je 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertabilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika. Takođe, od osumnjičenih je oduzeto i šest automobila.

 

 *Uhapšena Ana Popadić / Foto: Instagram/anapopadic94

Zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodile i prodavale opojne droge, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, njima je određeno zadržavanje do 48 časova i one će uz krivičnu prijavu biti privedene tužiocu.

- Ana Popadić živi sa verenikom i drži menjačnicu u Požegi, dok njena majka Svetlana živi u mestu Lopaš kod Požege sa mužem i sinom -navodi izvor.

 *Uhapšene Svetlana Popadić i Ana Popadić / Foto: Instagram/anapopadic94

Prema nezvaničnim informacijama, proverava se da li su majka i ćerka smestile drogu svešteniku i veroučitelju ili je reč o nekom zajedničkom poslu.

 

Tom prilikom uhapšeni su M. J. (41) i Z. M. (43) iz Požege koji su u prepravljenom bunkeru "pasata" prevozili drogu upakovanu u 52 paketa.

 *Uhapšene Svetlana Popadić i Ana Popadić / Foto: Instagram/anapopadic94

Podsetimo, policija je kod Mrčajevaca zaustavila automobil u kom su se nalazili. Prema rečima izvora iz istrage, M. J. i Z. M. su bili u ljubavnoj vezi, uprkos tome što je sveštenik oženjen i ima dete.

 *Uhapšena Ana Popadić Foto: Instagram/anapopadic94

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article