Pretužni detalji nezapamćene tragedije u Obrenovcu: Dečak (9) se popeo na sto i obesio o kanap koji je zavezao za gredu šupe (FOTO)

U. D. (9), dečak koji se sinoć obesio u šupi domaćinstva svog dede u naselju Skela u Obrenovcu, na ovaj čin se, navodno, odlučio dok je bio sam kod kuće.

Prema pisanju beogradskih medija, pre nego što je ovo učinio, babi i dedi koji se staraju o njemu, rekao je da ide kod druga.

 

Njegovi baba i deda, koji su mu staretlji otkako mu je otac umro a majka se preudala, u trenutku nesreće koja se dogodila u subotu u 18.30 sati, prema prvim nezvaničnim informacijama, bili su u Obrenovcu.

 *Šupa u kojoj se U. D. (9) obesio Printskrin: Youtube/ Novosti

Kada su došli iz Obrenovca, kako je rekao stariji muškarac iz porodice, a to je bilo nešto pre ponoći, zatekli su ga u šupi kuće kako visi.

 

- Popeo sa na ovaj sto i obesio o kanap koji je zavezao za gredu - kaže neutešni čovek dok pokazuje mesto gde je sebi dečak navodno oduzeo život.

 *Domaćinstvo gde se tragedija dogodila Printskrin: Youtube/ Novosti

Srbija je u šoku i ne može da veruje da je dete od svega devet godina podiglo ruku na sebe. Istovremeno, postavlja se pitanje i da li je neka dečija igra pošla po zlu, zašto je dete bilo samo, i na kraju, da li se zaista samo obesilo...

Njegovo telo je poslato na obdukciju, a na sva ova pitanja odgovore bi trebalo da pruži istraga koja je u toku.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article