RANJENA GLUMICA SE OGLASILA IZ BOLNICE Nek je Srđanu laka zemlja, bogu hvala što sam živa!

Glumica Ivana Panzalović (30) oglasila se samo nekoliko sati posle teškog napada verenika, doktora Srđana Cvetanovića (59), koji je samo srećom preživela.

Kako je Ivana rekla, i dalje je u šoku što je posle stravičnog scenarija ostala živa.

"Pucano mi je u glavu, operisana sam i biću dobro. Ne mogu da razgovaram, hospitalizovana sam, ali mi nisu ugrožene životne funkcije. Desila se velika i neočekivana tragedija. Imam podršku i ljubav porodice, lekara, prijatelja znanih i neznanih i ne stižem nikome da se javim. Hvala vam na brizi. Ovim putem svima hvala na velikoj podršci i ljubavi", kratko je rekla i dalje uznemirena glumica.

 

Kako je istakla, da je predosećala da se ovako nešto može desiti, ne bi dolazila u tu situaciju.

"Neka je Srđanu laka zemlja, a hvala Bogu što me je ostavio u životu", navela je glumica.

Podsetimo, Srđan Cvetanovic (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, nakon svađe je pucao u glavu Ivani, a potom je iz istog pištolja presudio sebi.

Policija je zatekla jeziv prizor, Srđana, koji mrtav leži u dnevnoj sobi, dok se Ivana krvava drži za glavu. Samo spletom srećnih okolnosti metak koji je ispaljen da bi je usmrtio Ivanu je okrznuo po čelu i ona je prevezena na VMA, gde je zbrinuta. Tokom policijskog uviaja pronađene su krhotine čaša, pepeljara, tanjira i ventilatora koji je izbačen kroz prozor, dok je sam stan ličio na bojno polje.

(Izvor: alo.rs)

Share this article