SAD ĆE DA ME BIJU, A OVI GLEDAJU: Miloš (28) bezazlenu svađu umalo PLATIO GLAVOM! Detalji užasa na Miloševskom jezeru!

Policija intenzivno traga za ribolovcem koji je nakon svađe teško ranio mladića jer mu je prethodno bacao kamenje, a zatim i ključ od automobila u vodu

Miloš Grujić (28) iz sela Miloševac kod Velike Plane teško je povređen kada ga je jedan od pecaroša na Miloševskom jezeru, nakon svađe, ubo ribarskim nožem u leđa, a potom pobegao.

Policija je identifikovala napadača i za njim se intenzivno traga. Povređeni Grujić je najpre prevezen u Opštu bolnicu u Velikoj Plani, a potom u Smederevsku Palanku, gde mu je nakon višečasovne operacije nož izvađen iz leđa i stanje stabilizovano.

 

Svađa zbog kamenja

Kako Kurir saznaje, Grujić je na jezeru bio s prijateljima takođe na pecanju, kada se sukobio s trojicom drugih pecaroša, među kojima je bio i napadač.

- Sumnja se da je sukob između dve grupe pecaroša počeo tako što je navodno Miloš bacao kamenje u jezero, što je nerviralo grupu s kojom se sukobio. Upozoravali su ga da to ne radi jer plaši ribu. Svađa je trajala do trenutka dok, kako se sumnja, Miloš nije uzeo ključeve od automobila jednog od te trojice pecaroša i bacio ih u jezero - ispričao je za Kurir izvor iz istrage.

Milošev motocikl kojim je pokušao da pobegne

 *MILOŠEV MOTOCIKL KOJIM JE POKUŠAO DA POBEGNE / FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

On dodaje da se Grujić potom uputio ka svom mopedu u nameri da ode s jezera.

- Motocikl ga je, međutim, izdao jer nije uspeo da ga pokrene. Napadač ga je tako sustigao i zario mu nož u leđa, a potom pobegao. Grujićevi prijatelji su pozvali policiju i Hitnu pomoć - dodaje naš izvor i napominje da je policija saslušala prijatelje napadača M. V. (44) i M. Ć. (31).

 

Neverica u porodici

Porodica Grujić juče je kazala za Kurir da ne zna šta se tačno dogodilo i ko je izazvao sukob koji je kulminirao krvavim napadom.

- Miloš je otišao s drugovima oko šest sati po podne, a nekoliko sati kasnije saznao sam da je povređen. Čuli smo se s njim, ali nije bio u stanju da nam ispriča šta se tačno desilo jer je i dalje pod dejstvom anestezije - ispričao je za Kurir Dragan Grujić, Milošev otac.

MIlošev otac Dragan

 *MILOŠEV OTAC DRAGAN / FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

On kaže da je Miloš mnogo iskrvario na putu do bolnice.

- Operacija je trajala šest sati. Lekari su mi rekli da su imali problem da izvade ribarski nož jer je nazupčen. Srećom, nijedan od vitalnih organa nije povređen. Ne znam šta se desilo, ko je izazvao sukob, niko od Miloševih drugova mi se uopšte ne javlja na telefon - kazao je Grujić.

Drugu poslao poruku: "Sad će da me biju, a ovi gledaju"

Dragan Grujić kaže da je njegov sin uoči napada uspeo da jednom svom drugu koji nije bio prisutan pošalje poruku.

- Napisao mu je: "Sad će da me biju, a ovi stoje i gledaju." Pretpostavljam da je mislio na drugove s kojima je otišao na pecanje. Miloš nije konfliktna ličnost niti se ikad s nekim sukobljavao na ovakav način. Šta je moj sin tako strašno uradio čoveku koji je pokušao da ga ubije - pita se otac ranjenog mladića.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article