SKANDAL U VRANJU Pedofil (38) ljubio i pipkao devojčicu (13) ispred osnovne škole!

Tridesetosmogodišnji muškarac uhapšen je danas u Vranju zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje nad jednim detetom. Njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Kako se navodi u saopštenju rešenje su po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva iz Vranja, doneli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Prema nezvaničnim saznanjima ovaj muškarac uhapšen je nakon što su policiji dostavljene fotografije na kojima se vidi kako ljubi devojčicu, učenicu sedmog razreda, ispred osnovne škole "Radoje Domanović".

 

Ovaj incident koji se dogodio pre nekoliko dana u popodnevnim satima ispred ulaza u školsko dvorište uznemirio je učenike i prolaznike u tom delu grada.

Tridesetosmomogodišnji muškarac, koji je prema nezvaničnim informacijama iz Krive Feje, uslikan je u ljubavnom zagrljaju sa učenicom sedmog razreda i to naočigled drugih učenika ove škole i prolaznika.

On je na ulazu u dvorište osnovne škole više od 20 minuta ljubio i dodirivao po telu maloletnu devojčicu i učenicu ove škole.

 *Foto: Vranjske novine / Privatna arhiva

Kako kažu očevici ove nemile scene, muškarac se nije obazirao na prolaznike, njihove zgrožene poglede, pa čak ni na drugu decu koja su u čudu gledala šta se dešava.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden zameniku tužioca.

(Izvor: Tanjug / Vranjske)

Share this article