Stiže nam NEVREME: Evo kada TAČNO počinje kiša u Beogradu, Novom Sadu i Nišu (PROGNOZA PO SATIMA)

Crni oblaci se približavaju Beogradu, spremite se!

U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa temperaturama i do 41 stepen, a tokom vikenda očekuje se veliki pad temperature kao i pljuskovi sa grmljavinom. 

U subotu jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i uslovima za lokalnu pojavu nepogode sa gradom i jakim vetrom.

Više padavina sredinom dana na jugozapadu, a uveče i u toku noći u Banatu, centralnim, istočnim i jugoistočnim krajevima, gde se lokalno očekuje više od 40 mm kiše za 12 sati.

Do nedelje uveče prestanak padavina, a od ponedeljka suvo i uglavnom sunčano, uz porast temperature.

 

BEOGRAD

Kratkotrajni pljusak očekuje Beograđane u subotu oko 16 časova. Najniža temperatura će biti 15 stepeni, najviša 32. Očekuje se velika oluja sa grmljavinom. 

Prognoza


*Foto: Printscreen

Drugog dana vikenda će kiša pasti u 9 časova, a ponovni pljusak očekuje se u 14 časova. U večernjim satima se očekuje razvedravanje. Najniža dnevna temperatura će biti 13, a najviša 20 stepeni. 

Prognoza

*Foto: Printscreen
 

Novi Sad

Novosađane će sutra obradovati pravo osveženje, jer će temperatura pasti do 15 stepeni, a moguć je pljusak sa jakom grmljavinom. Kiša će pasti u 11 časova.

Prognoza
 
*Foto: Printscreen

Kiša se u nedelju očekuje oko 14 časova, ali ubrzo će doći do razvedravanja. Najniža temperatura će biti 13, a najviša dnevna 24 stepena. 

Prognoza

*Foto: Printscreen
 

Niš

Nišlije kiša očekuje već u 13 časova. Najniža temperatura će biti 15 stepeni, najviša 35. Očekuje se velika oluja sa grmljavinom. 

Prognoza

*Foto: Printscreen

Dan kasnije u gradu na Nišavi će kiša padati u prepodnevnim časovima, ali će se razvedriti već oko 15 časova.  Najniža temperatura biće 14, a najviša 20 stepeni. 

 

(Izvor: Srbija Danas)

Share this article