STRAVIČAN PRIZOR U NOVOM BEOGRADU: Bacili psa sa 5. sprata! Samo se čuo jezivi urlik...

U naselju Mileva Marić Ajnštajn, u Bloku 72 na Novom Beogradu, radnici na gradilištu bacili su psa sa petog sprata, odnosno sa otprilike 15 metara visine, nakon čega je uginuo.

"Oko podneva čuli smo strašan urlik psa, i kroz prozor smo videli kako pada sa petog sprata. Baš je bilo potresno", ispričala nam je Iva, svedok ovog užasnog postupka.

 

Kako navodi, urlik nesrećnog psa bio je toliki da su ljudi iz zgrade preko puta gradilišta izašli na prozore. Pas je pao, hodao otprilike oko 50 metara i uginuo, priča Iva koja je sve to posmatrala s prozora.

Na sreću, neko od savesnih građana pozvao je policiju, a više njih je izašlo i dalo izjavu. Jedan od stanara zgrade u komšiluku ispričao nam je da je pas pao na šut, verovatno na glavu.

Kaže da je, čim je ugledao šta se desilo, sišao ispred zgrade, a da je i policija ubrzo došla. "Dao sam izjavu, bila su tu još dva, tri momka, uzeli su nam podatke". I on je ispričao isto - čuo je urlik psa, pogledao kroz prozor i video kako pada, a na gornjim spratovima stajali su radnici - jedan ili dva.

Kako nam je preneo, policija je uzela i izjavu jedne osobe za koju pretpostavlja da je iz obezbeđenja na gradilištu, a koji je naveo da nije dobro video šta se dešavalo, ali je postupak osudio.

Niko nije primetio da su radnici dali izjave, niti su ih videli u blizini dok je policija razgovarala sa stanarima.

 

(Izvor: rs.n1info.com)

Share this article