STRAVIČAN ZLOČIN U HOLANDIJI Bračni par iz Srbije pronađen mrtav u šumi, petoro siročića ostalo iza njih

Muškarac (43) i žena (39), inače bračni par iz Srbije i roditelji petoro dece, ubijeni su iz vatrenog oružja pronađeni mrtvi u "mercedesu" u Midelburgu u Holandiji!

Ubijeni bračni par Čikarić (kako otkrivaju dosadašnja saznanja) pronašao je u grmlju, u četvrtak oko 9.30 sati, slučajni prolaznik.

Kako prenose holandski mediji, tela supružnika su se nalazila u automobilu, dok su o retrovizor njihovog "mercedesa" bile okačene bokserske rukavice. Nedaleko od automobila pronađena je i puška.

 

Uviđaj na mestu zločina trajao je celog dana i završen je u petak oko 2.30 sati posle ponoći, a tela supružnika odneta su tek oko 22.30 sati.

 *Foto: youtube

Na noge se digla cela policija, a mesto zločina je u potrazi za bilo kakvim tragovima snimano i helikopterom.

Iako policija još nije objavila sve detalje istrage, za sada je utvrđeno da su se muž i žena sastali u sredu uveče, kada su se uputili u šumu, a za sada se ne isključuje mogućnost da je par ubijen i opljačkan.

 *Foto: youtube

Kako se ispostavilo, njihova tela pronađena su na oko devet kilometara od njihovog doma u holandskom gradiću. Policija je obavestila socijalne readnike o mogućoj adresi bračnog para, koji su u njihovoj kući pronašli njihovo petoro dece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, i koje su smestili u centar za socijalni rad.

 

(Izvor: blic.rs)

Share this article