STRAVIČNI DETALJI UBISTVA DEVOJČICE (7) U BEČU: Otišla kod komšije (16) na sladoled, a on je izmasakrirao! Policajci ostali bez reči kad su čuli zašto je to uradio!

BEČ - Robert K. (16) je uhapšen u Beču zbog brutalnog ubstva sedmogodišnje devojčice Hadiše. Tinejdžer poreklom iz Čečenije, hladnokrvo i bez trunke kajanja rekao je policiji da je izbo svoju malu komšinicu i sunarodnicu.

Policajci ostali šokirani odgovorom na pitanje zašto je to uradio. On im je bez trunke kajanja i emocija rekao da je u petak imao loš dan, da je osećao bes i da mora nekoga da ubije. Zatim je do detalja opisao kako je izvršio ovaj monstruozni zločin.

 

Video je Hadiše kako se igra u dvorištu sa decom i pozvao je u stan. Devojčica je ne sluteći ništa loše otišla kod komšije u stan gde je i ranije dolazila da se igra sa njihovom mačkom.

Robertov mlađi brat je ostao da se igra sa decom u dvorištu, a roditelji su bili u kupovini. Devojčici je najpre dao sladoled, a kada ga je pojela rekao joj je da opere ruke u kupatilu, što je ona i poslušala. Tada je Robert ušao za njom sa kuhinjskim nožem čije je sečivo dugo 20 santimetara.

 *FOTO: PRINTSCREEN HEUTE.AT

Gurnuo je Hatiše u tuš kabinu i krenuo da je ubada po vratu. Napad je bio tako brutalan da je devojčici umalo odsekao glavu. Zatim je telo oprao od krvi i spakovao u najlonsku vreću i bacio u kontejner.

 

Vratio se, oprao kupatilo i uklonio tragove zločina. Međutim, policija je u subotu oko ponoći zakucala na vrata njegovog stana. Kada je majka čula šta je uradio pozlilo joj je zbog čega su morali da intervenišu i lekari.

 *FOTO: PRINTSCREEN HEUTE.AT

Da podsetimo, telo devojčice koja je nestala sa igrališta u Deblingu u petak popodne pronašli su đubretari u jednom kontejneru u subotu ujutro. Hadišina majka je tada rekla da je ubica sigurno neko iz dvorišta i pokazalo se da je bila u pravu.

 

Robert K. odbio je pomoć advokata. Inače svi koji su poznavali Roberta i njegovu porodicu su u šoku. On je sa dve godine došao iz Čečenije sa roditeljima u Austriju i bili su dobro integrisana porodica.

 *FOTO: PRINTSCREEN HEUTE.AT

On je bio i dobar učenik i pomagao mlađem bratu u učenju. Šta je to kvrcnulo u njegovoj glavi da počini ovakav zločin utvrdiće stručnjaci.

On je na pitanje da li mu je žao što je ubio Hatiše hladno odgovorio "Žao mi je majke, Hatiše ne". Ostalo je nejasno je da li je mislio na svoju majku ili majku njegove žrtve.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article