SUROVO UBISTVO U KRUŠEVCU: Maloletnici tukli bivšeg fudbalera do smrti?

Bivši fudbaler Čkembe je u teškom stanju nađen u napuštenoj kući nadomak Železničke stanice u Kruševcu.

Rasvetljeno ubistvo Dragana Novosela u napuštenoj kući kod Železničke stanice u Kruševcu. Dvojica osumnjičenih maloletnika tupim predmetom nanela fatalne povrede.

 

Kruševačka policija rasvetlila je ubistvo šezdesetčetvorogodišnjeg Kruševljanina, bivšeg fudbalera Dragana Novosela, koji je preminuo pre nedelju dana od posledica teških povreda. Nesrećni čovek bio je još živ kada je nađen u oronuloj kući nadomak Železničke stanice, ali lekari nisu uspeli da mu pomognu.

U policiji napominju da su sudiji za maloletnike Višeg suda privedena dvojica maloletnika upravo zbog sumnje da su nasmrt pretukli Novosela.

- Sumnja se da su maloletnici tupim predmetom naneli povrede oštećenom, od kojih je preminuo 12. januara ove godine na Intenzivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu - rečeno je u kruševačkoj policiji.

Stanari Železničke ulice nadomak pruge bili su zatečeni kada su registrovali vozila pod rotacijom.

 

- Shvatili smo da se nešto događa tek kada je došla policija i otpočela uviđaj, a i kada smo videli i Hitnu pomoć - navode, za “Novosti”, stanari Železničke ulice. - Nekoliko puta smo Novosela viđali pod tim krovom, ali nismo znali da se uselio, ako je uopšte i živeo tu.

Prema saznanjima “Novosti”, poslednji trenuci u životu legendarne “skitnice” bili su jezivi.

- Bio je živ kada je na lice mesta stigla ekipa Hitne pomoći i počela sa animiranjem, ali telo, koje je bilo dosta zapušteno, očigledno nije izdržalo - kaže izvor “Novosti”.

Stariji poznatog Kruševljanina bez adrese pamte kao fudbalera FK Kolonija, kluba sa sedištem u istoimenom naselju gde je svojevremeno i živeo sada pokojni sportista. Mlađi su ga redovno viđali i prepoznavali kao vatrenog navijača, pre svega FK Napredak, čija je “podrška” umela da nadjača navijačke grupe na stadionu “Mladost”.

LOŠEG ZDRAVLjA

Popularni Čkembe bio je deo gradskog kolorita. Neretko je besciljno lutao po centru u Zakićevoj ulici. Često su ga viđali kako spava po napuštenim vagonima, a dešavalo se i da ga dobronamerni ljudi uvode u lokale i daju mu da nešto pojede. Poslednjih meseci zdravstveno stanje mu se pogoršalo jer je dosta pio, kažu oni koji su ga poznavali.

(Izvor: novosti.rs / S.Babović)

Share this article