SVAĐA U JUTARNJEM UŽIVO Dr Tiodorović zapretio: Ustaću i otići ću! U STUDIJU MUK!

U studiju muk

Nakon što su Srđan Predojević i Jovana Joksimović sa gostima u studiju razgovarali o ovogodišnjem letovanju, agencijama i povoljnim aranžmanima čak i u septembru, u program se uključio i epidemiolog dr Branislav Tiodorović, koji je vidno uznemiren temom, prisutnima saopštio sledeće:

PROČITAJTE JOŠ Dr Kon: "Bezbednije je trenutno na Infektivnoj klinici, nego na zabavi u Crnoj Gori"

“Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih,” rekao je on.

 

Iako se voditeljka branila činjenicom, da dobro raspoloženje u studiju nije bilo znak neozbiljnosti, Tiodorović to nije prihvatio kao izgovor i zapretio:

“Ustaću, i otići ću, ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću,” rekao je on, nakon čega je u studiju nastao muk.

“Ko kaže da odlaze u sigurne zemlje? Koja je to sigurna zemlja u Evropi? Kada je to Crna Gora ili Albanija bila sigurna, Hrvatska se promenila pre mesec dan. Molim vas, budimo ozbiljni, imamo vrlo ozbiljnu situaciju, nesigurno je u zemlji više nego ikada, i treba da se sačuvamo. Zašto su Englezi bežali iz Hrvatske, Austrijanci, Nemci? Opet mi Srbi ispadamo najpametniji narod, pa nemojte, molim vas,” rekao je on.

bratislav-tiodorovic-printscreen 770

“Jasna je poruka da se ne ide iz zemlje. Svako je mogao da uživa i u Srbiji. Mogu da razumem želju za odmorom, ali ponašajmo se odgovorno. Nisam siguran da svi prate ono što pričamo,” rekao je on.

“Sa splavova u Beogradu se nikome nismo javljali,” povisio je ton.

“Mi smo na raspolaganju svakom građaninu koji se vraća, da sačuva svoju porodicu,” zaključio je on.

Share this article