ZAPREPASTIO OGLASOM I FOTOGRAFIJAMA: Mladić iz Sarajeva povoljno kolje pse, dolazi na kućnu adresu (UZNEMIRUJUĆE)

Zgražavajući oglas sa stravičnim fotografijama.

Korisnike Fejsbuka i aktiviste za zaštitu životinja danas su uznemirile stravične fotografije na društvenoj mreži na kojima muškarac iz Sarajeva s nožem pozira pored zaklanog psa uz opis da "vrši uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj ceni".

 

Muškarac je pored uznemirujućih fotografija na Fejsbuku napisao: "Vršimo uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj cijeni. Dolazimo na kućnu adresu po pozivu. Sedam KM po komadu, s tim da glavuša ide meni".

U šoku i neverici njegovu objavu su podelili i aktivisti iz sarajevskog Udruženja za zaštitu životinja "Av-Mau", piše "Klix.ba".

Skandalozan oglas uznemirio korisnike Fejsbuka

 *Skandalozan oglas uznemirio korisnike Fejsbuka, Foto: Facebook

Međutim, autor ovog "oglasa", po svemu sudeći, nakon reakcija, predomislio se i ograničio publiku na ovu objavu ili ju je obrisao sa profila.

Predsednica ovog Udruženja Amela Turalić izjavila je kako će se povodom Fejsbuk objave ovog momka obratiti nadležnim institucijama.

- Ne znam šta da kažem osim da smo postali nezdravo društvo puno mržnje i da me je strah okoline gde žive deca koja imaju masu primera devijantnog i psihopatskog ponašanja oko sebe - dodala je Turalić.

(Izvor: alo.rs)

Share this article