Studentska organizacija AIESEC otvara prijave za nove članove

Studentska organizacija AIESEC je najveća organizacija vođena od strane studenata na svetu, a ujedno je i mesto gde možeš pronaći sve ovo..

Pozivamo te da se prijaviš za članstvo i postaneš jedan od 400 mladih ljudi u Srbiji koji svakodnevno, radeći na sebi, prave pozitivne promene u društvu.

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa i projektnog menadžmenta, imaćeš priliku da razvijaš svoje sposobnosti i istražiš sopstveni potencijal. Cilj nam je da zahvaljujući AIESEC-u nakon diplomiranja budeš spremniji za izazove iz realnog poslovnog okruženja, i da sam stvaraš prilike za svoju budućnost.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo AIESEC-a u Srbiji, popuni prijavu na linku aiesec.org.rs/sam-kreiras-svoju-buducnost nakon čega ćemo te kontaktirati i obavestiti o daljem procesu selekcje i eventu “Upoznaj AIESEC” na kojem ćeš čuti o AIESEC-u iz različitih uglova.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite aiesec.rs i www.facebook.com/AIESECserbia

KutakNet

Share this article