Da li je UŽASNO ako pristanem? Dečko me je zaprosio iako imam dete iz prvog braka, ali postoji JEDAN USLOV...

Pročitajte ispovest žene koja se našla u veoma delikatnoj situaciji

Deca iz prethodne veze ili braka i sadašnji partner je uvek osetljiva tema. Ali, teško da bi ijednom roditelju na svetu palo na pamet da taj “problem” reši na ovaj užasan način.

"Zbog novog muža bih se odrekla deteta iz prvog braka.

PROČITAJTE JOŠ: Pa makar vam bio sve na svetu: Ovih pet stvari se nikada ne rade za muškarca!

Imam 30 godina, razvedena sam i iz tog braka imam sina. Starateljstvo nad njim delim sa bivšim mužem. Moj dečko, koji je takođe razveden, ima kćerku nad kojom puno starateljstvo ima njegova bivša žena. Ja se sa svojim sinom viđam svakog drugog vikenda, a moj dečko svoju kćerku ne viđa nikada.

 

On me je već zaprosio, ali mi je mesec dana nakon veridbe rekao da želi da se odreknem viđanja sina. Rekla sam mu da moji roditelji žele da provode vreme sa svojim unukom, a to mogu samo ako ja imam pravo zajedničkog starateljstva.

majka-sin-pixabay 770

Dečko, s druge strane, kaže da želi da ode u drugu državu da radi par meseci i smatra da bi bilo idealno da ja to vreme iskoristim i razmislim da li ću se odreći starateljstva nad svojim sinom. Razmišljala sam i ranije o odricanju od starateljstva nakon venčanja, ali kako da to objasnim svojim roditeljima? Majka mi boluje od depresije, otac od kancera. Ne želim da im oduzmem i unuka, to bi im slomilo srce. Dečko mi je, kada smo tek počeli da se zabavljamo, rekao da ne može da prihvati mog sina.

PROČITAJTE JOŠ: Evo na koji način žena nesvesno uništava decu, muža i razara čitavu porodicu!

Svesna sam toga da mnogi muškarci ne žele ženine “terete” iz prošlih veza, ali me muči to što moj muž želi da se odreknem starateljstva odmah, a ja sam to planirala za kasnije. Ne mogu da podnesem pomisao da na taj način slomim srce svojim roditeljima, a žao mi je i jer me sin mnogo voli. Šta da radim?"

Koje je vaše mišljenje o svemu ovome? Da li biste vi imali ovakvu dilemu? Napišite nam u komentarima na Fejsbuku

Share this article