Dečko ni na sekund nije ispuštao telefon: Kada sam ga se konačno dočepala, našla sam VIDEO koji nam je RASTURIO PORODICU

Ne postoji dobar način da saznate da vas dečko vara, ali ja sam saznala na najgori mogući!

Tako svoju priču počinje Fija Lejn (26) iz Londona, mlada mama koja je na najgori mogući način saznala da je dečko, budući otac njenog deteta, vara. Ovo je njena priča.

PROČITAJTE JOŠ Poslednja želja sultanije Hurem: Od njenih reči steglo se srce Sulejmana Veličanstvenog!

Kada sam uzela telefon svog dečka Darnela, bila sam spremna na najgore, makar sam tako mislila. Međutim, pojma nisam imala da će snimak koji ću u telefonu naći, razdvojiti našu porodicu, a od mene napraviti samohranu majku.

 

U Darnela (24) sam se zaljubila u junu 2015. godine, u jednom noćnom izlasku. Imala sam mini haljinu i plesala sam kada mi je prezgodan frajer prišao.

- Ja sam Darnel - šapnuo mi je na uvo i pridružio mi se na podijumu. Posle toga, pričali smo još neka dva sata a onda shvatili da živimo u istom kraju Londona.

Odvezao me je kući i bio savršeni džentlmen.

Od tog trenutka bili smo nerazdvojni, a ja sam bila uverena da sam našla čoveka svog života.

Tri meseca kasnije, zatrudnela sam.

Bila sam preplašena jer sam mislila da sam premlada za majčinstvo, ali Darnel je bio pun podrške.

- Zajedno ćemo da preguramo sve - govorio bi mi dok bi mi mazio stomak.

Januara 2016. rodila sam sina i sve se promenilo.

 

Dok su druge mame bile u frci oko pelena, dojenja i divljenja detetu, ja sam bila uništena zbog postporođajne depresije. Bila sam kao u magli a ujutro ne bih mogla ni da ustanem iz kreveta. Probala sam da pričam sa Darnelom o tome, ali on bi samo ponavljao da ne brinem i da će sve biti bolje. A onda bi dodao da večeras izlazi sa društvom.

Tri meseca posle porođaja, prepisani su mi antidepresivi i magla se konačno sklonila. Moj odnos sa Darnelom se dosta poboljšao i mislila sam da sve kreće nabolje.

A onda, aprila 2017. godine, osetila sam neverovatan bol. Tri nedelje provela sam u agoniji, izbezumljena od bolova. Mislila sam da vučem stomačni virus pošto sam stalno povraćala a nisam mogla čak ni da uzmem sina u ruke.

Na kraju nisam mogla da podnesem bolove pa sam otišla u bolnicu. Preklinjala sam Darnela da krene sa mnom, ali rekao je da mora da radi.

Sećam se da sam ležala u bolničkom krevetu, van sebe od straha, kada mi je lekar rekao je moj problem vanmaterična trudnoća. Bila mi je potrebna hitna operacija koja je izvedena već sledećeg jutra. Darnela i dalje nije bilo tu.

Kad sam optuštena iz bolnice, kod kuće sam se oporavljala šest nedelja. Međutim, umesto da bude nežniji, Darnel je bivao sve gori. Bežao je od mene, izlazio stalno sa prijateljima, a svoj telefon nije ostavljao bez nadzora ni na sekund. Kada bih mu rekla da mi to smeta, rekao bi mi da sam posesivna i da samo zvocam.

Jula 2017. godine smo on i ja sa prijateljima otišli na festival i sve je bilo kao nekad. Međutim, sledeće večeri Darnel nije došao kući. Zvao me je i ubeđivao da je u hotelu sa prijateljima, ali nisam nasela.

 

Kada je sutradan došao kući, stalno je gledao u telefon, a mene nije hteo ni da zagrli.

Iskoristila sam prilku i iste sekunde kada ga je spustio, uzela sam telefon i pogledala mu poruke. Nisam mogla da verujem šta vidim.

PROČITAJTE JOŠ Iz muškog ugla: Ovih pet tipova žena je bolje izbegavati!

Bio je tu snimak neke gole devojke, umotane u čaršav. Darnelov glas se čuo u pozadini a onda se kamera okrenula ka njemu i pokazala ga kako leži sa širokim osmehom u krevetu kraj nje. Snimak je nastao tri dana ranije.

Tu je bilo i bezbroj njenih golih slika i milioni razmenjenih poruka gde su jedno drugom opisivali šta će raditi u krevetu kada se vide.

Mrtav hladan je pokušao da porekne da me vara. Izlistao je sve klasične izgovore. Na kraju sam izgubila živce.

- Zaslužujem istinu, ja podižem tvoje dete - vrisnula sam. Tu sam ga bocnula.

- Jesam, prevario sam te. Ali i dalje volim samo tebe - rekao mi je.

Priznao mi je da je sa njom počeo da se viđa u aprilu, dok sam ja bila u bolnici.

PROČITAJTE JOŠ Marija je varala muža pet godina sa mlađim muškarcem, on ništa ni slutio nije: Evo kako funkcioniše njihov brak u izolaciji!

- Kladim se da ste imali seks i u našem krevetu, zar ne? - vrištala sam. Njegovo ćutanje mi je sve reklo.

- Nisam ja kriv Fija. Ti si se promenila. Pala si u depresiju, a onda se desila i ta vanmaterična trudnoća. Postala si druga žena, stalno si gunđala i zvocala mi, a nekad nam je bilo zabavno - rekao mi je.

Nisam mogla da verujem - na kraju je on mene krivio zato što me vara.

Rekla sam mu da hoću da se iseli i otišao je iste večeri. Polako sam vremenom počela da preboljevam. Uvek će biti deo mog života jer želim da moj sin ima oca, ali znam i da i dalje verujem da je onaj pravi tu negde.

Share this article