"U vezi sam sa muškarcem iz snova, ali ne mogu da prestanem da ga varam"

Nakon toksične veze jedna devojka, koja je želela da ostane anonimna, na internetu, je podelila svoj neobičan seksualni problem.

- Pre dve nedelje upoznala sam jednog dečka u baru. Iako sam bila s prijateljima nekako smo se iskrali i završili u njegovom automobilu gde smo vodili ljubav. Volela bih da mogu da kažem da nikada više neću ovo uraditi, ali ne mogu. Ovo je ne znam ni sama koji put da mi se desilo da imam usputni seks tokom moje dvogodišnje veze. Imam 36 godina, a moj dečko 37 - započela je svoju priču.

 

- 11 godina sam bila u braku sa čovekom koji me je varao. Nije me voleo i nije ga bilo briga gde sam. Pre dve godine upoznala sam svog sadašnjeg dečka i konačno osetila šta znači prava ljubav. On je pravi muškarac i džentlmen i nešto najbolje što mi se desilo u životu. Ne mogu da razumem zašto toliko rizikujem da ga izgubim. Pretpostavljam da ga ne uzimam za ozbiljno jer mi je pružio sve za razliku od prethodne veze. Ne zaslužujem njegovu ljubav. Ali onda se pojavi neki drugi muškarac i ja pomsilim da ne bi trebalo da ga odbijem jer moja veza možda neće opstati. Kako da ispravim svoje ponašanje – upitala je devojka psihologa.

Odgovor psihologa:

- Kao što sigurno znate, seks sa usputnim muškarcima može da bude vrlo rizičan i opasan po zdravlje. Mislim da je najbolje da se zbog svog problema obratite nekom stručnjaku, a u međuvremenu recite svom dečku da ga volite i da želite da mu budete verni kao i on vama. Ukoliko ne uspevate da ostanete verni tokom izlaska, promenite svoj društveni život i navike. Nemojte da pijete, izbegavajte barove i pokušajte da se zanimate sa nečim drugim – savetovao je psiholog.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article