HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10. AVGUST 2017. GODINE

Bik ima podršku Raka, pred Vagom je naporan dan, Vodolija puna entuzijazma, a Ribe mogu da se oslone samo na sebe...

OVAN

Posao: Ono što vi smatrate uspehom ne mora i jedna Devica, koja ima veliki upliv u vaš projekat koji trenutno radite. Na nekim mestima su potrebne određene korekcije, ovaj put.

Ljubav: Imali ste na mu neke stvari na emotivnom planu da pokrenete ali ste od toga pomalo odustali. Jedan Jarac može da vas ipak motiviše.

Zdravlje: Manja nervoza.

 

BIK

Posao: Dovoljno ste samostalni za svaku vrstu odnosa u poslovnom smislu. Podrška od jednog Raka neće izostati.

Ljubav: Ukoliko ste sami, ne očajavajte nešto konkretno možete postići ukoliko se budete dovoljno zainteresovali za jednu osobu ovaj put. Ne odustajte od jednog Raka.

Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Niste sami u aktivnostima, koje želite da sprovedete u toku dana. Ukoliko ste mislili da nemate na koga da se oslonite možete biti u problemu psihičke prirode.

Ljubav: Postavljate jači temelj na svom emotivnom segmentu i ne žalite za detaljima koji nisu bili baš savršeni, koliko su se stvari događale, po inerciji.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

 

RAK

Posao: Nije loša solucija da se vratite na propuštene detalje i pokušate nešto da konačno privedete kraju. Ostali ste dovoljno udaljeni od problema, koje ste morali već da rešite.

Ljubav: Pokazujete dozu entuzijazma i uviđate da ste pobedili sopstveni strah. Neko bi mogao da vam bude isuviše drag ovaj put.

Zdravlje: Opuštajte se.

LAV

Posao: Plan koji bi mogli da napravite za naredni period, bi mogao da vam donese povišicu. Iskoristite ovo vreme da dovedete u red svoj novčanik.

Ljubav: Pokazujete odličan stav i želite nešto više od igre zavođenja ovaj put. Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu pomalo ćete biti skeptični.

Zdravlje: Pokušajte da se rekreirate.

DEVICA

Posao: Niste loši u svom poslu nego čak naprotiv, imate šlifa za ono što trenutno finiširate. Šef je sa vašim radom zadovoljan da bi mogao da vam zagarantuje povišicu.

Ljubav: Vraćate se na priču od ranije i uviđate mnogo veće probleme nego ranije. Dobro je da ste završili jednu etapu ljubavnog života, na vreme.

Zdravlje: Nemate tegobe, danas.

VAGA

Posao: Možda budete imali dosta naporan dan da se neke kockice ne slože onako kako vi budete planirali. Ne odustajete od trenutnog posla samo zato što je neko imao nameru da vas podrži.

Ljubav: Pojavljujete se pravo vreme i na pravom mestu. Osoba koja vas odavno simpatiše može upravo danas da bude nešto konkretnija.

Zdravlje: Pojačana tenzija.

 

ŠKORPIJA

Posao: Isuviše ste samostalni u poslu, kojim se bavite već neko vreme. Treba vam trenutno jača promena i vi ste to zasigurno uvideli odavno već.

Ljubav: Imali ste i lošijih dana ali ne i ovako pomalo izgubljen dan. Partner se bavi isključivo svojim temama.

Zdravlje: Skloni ste alkoholu.

STRELAC

Posao: Ne ide vam već neko vreme i ne pomišljajte trenutno da menjate radikalno stvari u svom okruženju. Saturn vas upozorava da je potrebno još vremena za takvu akciju.

Ljubav: Želite slobodu u većoj meri. Partner se plaši da vas ne izgubi. Pokazjete dozu samostalnosti već neko vreme.

Zdravlje: Pojačana glavobolja.

JARAC

Posao: Vaša ažurnost je trenutno u zaleđu. Morate da budete u skladu sa svojim željama i da se ne predajete pri narednoj lošoj vesti. Budite suzdržani od besa.

Ljubav: Osećate se sjajno društvu jedne osobe. Imate na umu mnogo toga da rešite već danas u odnosu na partnera sa kojim ste u vezi.

Zdravlje: Imate utisak da ste se ulenjili.

 

VODOLIJA

Posao: Koliko ste trenutno angažovani, smatrate da to može još bolje. Pokazujete entuzijazam u većoj razmeri nego ranije.

Ljubav: Malo zatišje pred buru se ovde uviđa na velika vrata. Ostajete sami u toku dana i smatrate da ste tako deo problema, ipak rešili.

Zdravlje: Problematične su vam kosti.

RIBE

Posao: Tragate za novim načinom, kako da zaradite novac. Ukoliko su vam dosadile određene kritike možete da se oslonite samo na sebe i svoj rad. To vam je do sada uveliko jasno.

Ljubav: Partner vam je isuviše materijalan i ne pristaje na male partije. Uviđate veliku gramzivost kod osobe pored sebe.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

 

(Izvor: luftika.rs / Iris Tadić)

Share this article