HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. MAJ 2020. GODINE

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan na polju posla, ljubavi i zdravlja...

OVAN

POSAO: Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovnim interesima. Stil ponasanja koji primenjujete povlači različite komentare.

LJUBAV: Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi. Budite odmereni u svojim zahtevima.

ZDRAVLJE: Odlično.

 

BIK

POSAO: Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće delujete uspešno na različitim stranama. Prati vas splet dobrih okolnosti. Postoje rezultati koji istovremeno potvrđuju vaše intelektualne i praktične sposobnosti.

LJUBAV: Nova desavanja u susretu sa voljenom osobom predstavljaju dobar povod za zajednicki užitak. Delujete vrlo zanosno i umete da ugodite onima koje volite.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

BLIZANCI

POSAO: Stalo vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili na veće uvažavanje među saradnicima.

LJUBAV: Usmerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja može u potpunosti da vas razume.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

PROČITAJTE JOŠ: Sudbina ovog dečaka rasplakala je svet: "Bio je osuđen na smrt, a pogledajte ga DANAS" (FOTO)

RAK

POSAO: Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere.

LJUBAV: Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

LAV

POSAO: Preterano eksponiranje ili isticanje svojih ciljeva kao najboljeg rešenja odslikava vašu osnovnu potrebu za velikim uspehom. Neki vid neprijatnosti koji vas očekuje u susretu sa saradnicima predstavlja reakciju na vaše ponašanje.

LJUBAV: Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Namerno suviše dramatizujete nove događaje.

ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

DEVICA

POSAO: Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje među saradnicima. Zato nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispoštujete osnovni poslovni dogovor.

LJUBAV: Imate snažan utisak da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 

VAGA

POSAO: Nema razloga da suvise mistifikujete svoje poslovne planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O vašem uspehu ili ponašanju ne treba da raspravljaju saradnici koji vam nisu dovoljno bliski.

LJUBAV: Prija vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju vaš način razmišljanja.

LJUBAV: Položaj Meseca trenutno utiče na vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posledice. Budite dovoljno diskretni.

ZDRAVLJE: Preosetljivost.

PROČITAJTE JOŠ: Koristeći samo štap na sred džungle napravio podzemni bazen: Ovo morate da vidite! (VIDEO)

STRELAC

POSAO: Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja potvrđuju uvažavanje i pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika. Poslovni uspeh deluje podsticajno i na vašu okolinu. Očekuju vas brojni pozivi i interesantne ponude.

LJUBAV: Partner ima pravo da vas podseti na osnovna pravila zajednickog života, posebno kada delujete suviše zaneseno odsutno ili kada se udaljavate bez dobrog objašnjenja.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

JARAC

POSAO: Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti bolje uslove koji vam nedostaju. Vazno je da podstičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

LJUBAV: Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

devojcica-avion-cvece-pixabay 770

VODOLIJA

POSAO: Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Međutim, postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju da ostvarite svoje namere.

LJUBAV: Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu ili o ponašanju u vezi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Postoje različite interesne sfere među saradnicima, ali vi umete da procenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspeh. Okolina ima dovoljno poverenja u vaše stručno znanje ili sposobnosti.

LJUBAV: Pažljivije analizirajte osobu koja vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtevima.

ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

Share this article