HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 15. FEBRUAR 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija.

LJUBAV: Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Ako želite da kažete sve što mislite, pravo vreme je za to, i za smirivanje napetosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

BIK

POSAO: Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete, potrudite se da tako i bude.

LJUBAV: Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sigurno sve biti kako treba.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kožom.

BLIZANCI

POSAO: U narednom periodu suočavaćete se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće.

LJUBAV: Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave. Dajte i sebi i partneru malo vremena.

ZDRAVLJE: Nervozni ste…

RAK

POSAO: Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu – pokazaće se kao isplativa.

LJUBAV: Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara. Danas izađite, prijaće vam dan napolju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Nijedna sitnica ne može da Vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste, iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.

LJUBAV: Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se, izbacite gluposti iz glave, ima lepših stvari o kojima treba da mislite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava Vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.

LJUBAV: Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Danas bi mogao da bude dobar dan da sve nesuglasice koje imate sa partnerom rešite.

ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine…

 

VAGA

POSAO: Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od Vas, ali postupate u skladu sa principima.

LJUBAV: Distancirajte se od osobe koja se poigrava Vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.

ZDRAVLJE

Prolazna napetost.

ŠKORPIJA

POSAO: Bitno je da održite status koji imate u kolektivu, borite se marljivim radom i zalaganjem! Niste zadovoljnim postignutim, ali ni Vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak.

LJUBAV: Uplašeni ste i brinete, imate osećaj da Vas partner zapostavlja. Ako je tako, onda sedite i otvoreno recite partneru šta se vrzma po vašoj glavi, nema šta da izgubite.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

STRELAC

POSAO: Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje Vam energije da doprinesete zacrtanim idejama.

LJUBAV.

U nedoumici ste vezano za osobu koja Vam signalizira flert. Krijete nešto od partnera. Pazite, partner bi mogao da postane sumnjičav.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom…

JARAC

POSAO: Budite oprezniji u svojim izjavama, birajte reči. Na radnom mestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni. Otvorite četvoro očiju i pratite šta se dešava.

LJUBAV: Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili. Nemojte da preterujete, ne budite vladar u vezi, već partner!

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

VODOLIJA

POSAO: Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu – svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa.

LJUBAV: Osoba koju volite Vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju, i naravno da prođete test sa najboljim ocenama.

ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

RIBE

POSAO: Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite proverenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom.

LJUBAV: Neko Vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba koju volite daje sve od sebe da Vas maksimalno podrži. Zapamtite to, i kada partneru bude trebala podrška pružite je!

ZDRAVLJE: Više odmarajte.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article