HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 24. MAJ 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Zato, nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.

LJUBAV: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

ZDRAVLJE: Podložni ste probavnim tegobama.

 

BIK

POSAO: Pogađa vas nečije rigidno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume.

LJUBAV: Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osećanja progovore.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vitamina u ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini koliko možete.

LJUBAV: Planirajte neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE: Potrebne su vam svakodnevne fizičke vežbe

RAK

POSAO: Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.

LJUBAV: Važno je da učinite ono što osećate i to će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE: Vaša moć regeneracije je u porastu.

LAV

POSAO: Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.

LJUBAV: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavnene rebuse koji opterećuju voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte težak fizički rad.

DEVICA

POSAO: Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar jer je važno da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.

LJUBAV: Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje i čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.

ZDRAVLJE: Budite više u pokretu.

 

VAGA

POSAO: Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.

LJUBAV: Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora i relaksacije.

ŠKORPIJA

POSAO: Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme.

LJUBAV: Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama.

 

STRELAC

POSAO: Nalazite se u dobroj formi. Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Pojačana je vaša otpornost na stres.

JARAC

POSAO: Pažljivo analizirate nove poslovne događaje i donosite razumne odluke. Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročne ciljeve u poslovnoj saradnji.

LJUBAV: Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste fizičkoj kondiciji.

 

VODOLIJA

POSAO: Primećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi.

LJUBAV: Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi razne zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE: Bićete melanholično raspoloženi.

RIBE

POSAO: Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.

LJUBAV: Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti jer nije sve uvek tako jednostavno.

ZDRAVLJE: Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article