HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. DECEMBAR 2017. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Osećate snažnu potrebu da dominirate na poslu i u svom poslovnom okruženju. Ponekad ste naporni i teški.

Ljubav: Imate snagu da se borite sa izazovima i izuzetnu stvaralačku moć. Ne navaljujte na partnera silom ako želite da doživite lepe trenutke.

Zdravlje: Dosta dobro.

 

BIK

Posao: Iskoristite pravi trenutak da ostvarite poslovnu ideju, nema sumnje da ćete uspeti. Pošto sreća obično ide u kompletu sa ambicijom.

Ljubav: Pod uslovom da ste usamljeni, izlazite što više i družite se. Momenat za novu ljubav upravo je nastupio.

Zdravlje: Brinete o svojim hormonima.

BLIZANCI

Posao: Pošto posedujete pojačane mentalne sposobnosti, izbeći ćete opasnost od prevare. Zbog toga sve što treba proveravajte.

Ljubav: Slobodne trenutke provodite baveći se stvarima koje volite. Tako ćete najbolje da se snađete u društvu. Strelci su dobitna kombinacija.

Zdravlje: Nervoza vas baš opterećuje.

RAK

Posao: Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni okršaji. Imaćete posla preko glave. Opterećeni ste.

Ljubav: Trenutno su prijatelji i ljubav zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. To je lepo čuti a i videti Vas.

Zdravlje: Poblem sa žuči, slezinom.

LAV

Posao: Vodite računa o tome da ne istrošite sve adute. I dalje ste pod utiskom izvesnih događaja. Niste se nadali da će stvari krenuti dobro. Zbog toga pazite na odluke.

Ljubav: Imate vremena za sve, pa i za ljubav. Širite je na sve strane u tolikoj meri da ste postali pravi rasipnik.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Nervoza je prateće osećanje. Pokušajte da na nju ne obraćate pažnju, već se okrenete poslu i stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.

Ljubav: Budite tolerantniji, ne precenjujte svoje mogućnosti. Dovoljno ste zavodljivi da možete da se izborite za svoje mesto pod suncem.

Zdravlje: Čuvajte kičmu.

 

VAGA

Posao: Pred vama je uspešan dan. Osećate se dobro i želite da takvo stanje podelite sa najbližima.

Ljubav: Pošto pripadate jednom od najnesebičnijih astroloških znakova, umete da delite i dobro i zlo sa okolinom. Posebno ste uspešni u ljubavi.

Zdravlje: Manji problem sa migrenom.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša samouverenost i vaše samozadovoljstvo smeta okolini i svim saradnicima na poslu. Pokušajte da se spustite na zemlju.

Ljubav: Pravite sami sebi problem u braku. Konkurencija nije dobra već dopunjavanje. Ono što Vi neznate druga strana zna.

Zdravlje: Radikalno menjajte stil života.

 

STRELAC

Posao: Period lakoće i optimizma smenjuje se sa nezadovoljstvom i kompleksima. Prikrivate lažnu sliku koju o sebi stvarate pred drugima.

Ljubav: Posao ne sme da oseti vaše slabosti, ali zato porodica može. Ona je odličan ventil za pražnjenje. Čuvajte svoj dom, kuću.

Zdravlje: Nervoza.

JARAC

Posao: Posao vam je najvažniji baš danas. Imate priliku da zaradite više nego vam treba. Mesec i Uran su egzaktnom trigonu. Odlično za privatan posao.

Ljubav: Emotivno držite sve u svojim rukama. Posebno vas raduje činjenica da ste uspeli da stavite pod kontrolu sebe. To je u čitavoj stvari bilo najteže.

Zdravlje: Srce i kičma.

 

VODOLIJA

Posao: Brzoplete odluke. Mesec u Lavu od vas traži da radite sa nekim iz vatrenog sazvežđa. Oni mogu da vas usmere.

Ljubav: Niste oduševljeni da partner dominira. Ali kada je to neki Lav ili Strelac onda sigurno imate razloga da ih poslušate.

Zdravlje: Dosta dobro.

RIBE

Posao: Ribe biznismeni mogu očekivati poslovni uspeh. Još ukoliko se bave trgovinom, turizmom, ugostiteljstvom. Biće povoljnih aranžmana, novca.

Ljubav: Dobar dan za tajne veze. Ali ništa posebno i trajnije. Ovo je više neki takoreći prolazni dan.

Zdravlje: Loš stomak, metabolizam.

 

(Izvor: luftika.rs)

Share this article