HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. NOVEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.

LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete ama baš nikakvu osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

 

BIK

POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.

LJUBAV: U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

BLIZANCI

POSAO: U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.

LJUBAV: Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja. Nastavite dalje, kao da se ništa nije dogodilo.

ZDRAVLJE: Moguća temperatura.

RAK

POSAO: Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. To vam je odlična karakteristika.

LJUBAV: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Ako ste trenutno slobodno onda se odmarajte i uživajte u slobodi.

ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima

LAV

POSAO: Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.

LJUBAV: Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

DEVICA

POSAO: Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.

LJUBAV: Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Ljubav treba da bude jača od svega.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 

VAGA

POSAO: Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ništa, prihvatite poraz i nastavite da se borite za svoje.

LJUBAV: Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite kritike i promenite neke osobine koje guše partnera.

ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

POSAO: Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila. Čekajte malo bolji period koji vam nadolazi…

LJUBAV: Važno je da prihvatite značaj nečijeg prisustva. Pokušajte da ne taktizirate. Iskrenost se uvek cenila, i ceniće se.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

STRELAC

POSAO: Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.

LJUBAV: Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno. Danas definitivno budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.

JARAC

POSAO: Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.

LJUBAV: Ništa ne postižete principom negacije. Uzaludno se protivite pred voljenom osobom. Nekada nešto priznajte i biće vam mnogo lakše!

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

 

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno.

LJUBAV: Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje i lepo se provedite ovaj vikend.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

RIBE

POSAO: Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni.

LJUBAV: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.

ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article