HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. MART 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose i pozitivnu dominaciju.

LJUBAV: Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

BIK

POSAO: Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima.

LJUBAV: Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava.

ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom.

BLIZANCI

POSAO: Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoji rešenje za sve.

LJUBAV: Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate…

RAK

POSAO: Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rešenja.

LJUBAV: Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je potrebno da ostvarite maksimum.

LJUBAV: Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

DEVICA

POSAO: Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravajte na osnovne ciljeve.

LJUBAV: Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi.

ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima…

 

VAGA

POSAO: U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike.

LJUBAV: Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja nisu dobra.

LJUBAV: Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe

 

STRELAC

POSAO: Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite.

LJUBAV: Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate…

JARAC

POSAO: Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Intelektualne sposobnosti su presudne u proceni.

LJUBAV: Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

 

VODOLIJA

POSAO: U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima.

LJUBAV: Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte

RIBE

POSAO: Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Danas budite strpljivi, popustljivi, ne ulazite u konflikte.

LJUBAV: Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article