HOROSKOP ZA NEDELJU, 19. MAJ 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Ne obraćajte pažnju na komentare saradnika. Oslonite se na sebe i svoje sposobnosti i završićete obaveze na vreme.

LJUBAV: Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite, partner je tu uvek kada vam je potreban.

ZDRAVLJE: Nema promena.

 

BIK

POSAO: Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na vaše nadređene.

LJUBAV: Ako ste trenutno slobodni, poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokažite joj konačno šta osećate. Nemate šta da čekate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kolenom.

BLIZANCI

POSAO: Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedelje. Nemojte oklevati i već sada dajte sve od sebe i stvorite plodno tlo za ovu nedelju.

LJUBAV: Delujete odsutno i nezainteresovano, a partner vam zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma, dignite se malo .

ZDRAVLJE: Melanholija.

RAK

POSAO: Danas ćete dobiti važnu vest od saradnika u znaku Ovna. Ostanite dosledni u svojim namerama i nemojte zloupotrebiti poverenje poslodavca.

LJUBAV: Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod već odmah to uradite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima.

LAV

POSAO: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa poslovnim saradnicima danas će biti uspešno rešeni. Posebnu podršku imate od starijeg kolege.

LJUBAV: Vaš partner se oseća zapostavljeno pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće kako vama, tako i partneru.

ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

POSAO: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom će danas biti neizbežna, ali će možda to doprineti smirivanju situacije.

LJUBAV: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i uživaćete.

ZDRAVLJE: Osećate se umorno.

 

VAGA

POSAO: Poslovni dan danas će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos. Nastavite da se trudite

LJUBAV: Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima, što je jako, jako lepo.

ZDRAVLJE: Počnite sa fizičkim aktivnostima.

ŠKORPIJA

POSAO: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvaćene, pa zato dajte sve od sebe da i druge ubedite u to.

LJUBAV: Neko vam upućuje ljubav i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete odoleti. Potrebno je samo da prepoznate ko je u pitanju

ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

 

STRELAC

POSAO: Osoba u znaku Raka će vam predložiti poslovnu saradnju. Pristanite na uslove i iskoristite priliku koju toliko čekate.

LJUBAV: Ovo je pravi trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti, danas bi mogao da bude vaš dan

ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

JARAC

POSAO: Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari danas izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira.

LJUBAV: Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku, pa će sve biti u redu.

ZDRAVLJE: Imunitet je u padu.

 

VODOLIJA

POSAO: Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni dan. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.

LJUBAV: Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost, već preuzmite inicijativu i rešite sve probleme.

ZDRAVLJE: Sklonost virusima.

RIBE

POSAO: Pred kraj dana imaćete razgovor sa poslodavcem. Prihvatite ponudu i shvatite je kao priliku za napredovanje.

LJUBAV: Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article