HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. JUN 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira.

LJUBAV: Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu, priznajte da ste pogrešili i pokušajte da ispravite grešku.

ZDRAVLJE: Imunitet je u padu.

 

BIK

POSAO: Ne obraćajte pažnju na komentare saradnika. Oslonite se na sebe i svoje sposobnosti i završicete obaveze na vreme.

LJUBAV: Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite. Veče provedite sa partnerom, dajte mu nežnost koju toliko iščekuje…

ZDRAVLJE: Nema promena

BLIZANCI

POSAO: Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni period. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.

LJUBAV: Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost. I vi ste krivi koliko i partner, ako ne i više, Prorazmislite, pa delajte.

ZDRAVLJE: Sklonost virusima.

RAK

POSAO: Osoba u znaku Raka će vam predložiti poslovnu saradnju. Pristanite na uslove i iskoristite priliku koju toliko čekate.

LJUBAV: Ovo je pravi trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti. Oni koji su u vezi danas će provesti miran dan.

ZDRAVLJE: Bolovi u mišićima.

LAV

POSAO: Imaćete razgovor sa poslodavcem koji neće biti prijatan. Prihvatite ponudu i shvatite je kao priliku za napredovanje.

LJUBAV: Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate. Ko je zaljubljen danas će biti još zaljubljeniji.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

DEVICA

POSAO: Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedelje. Nemojte oklevati već sada dajte sve od sebe, poći će vam za rukom.

LJUBAV: Delujete odsutno i nezainteresovano, a partner vam zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma i sve će biti kako bi trebalo da bude.

ZDRAVLJE: Melanholija.

 

VAGA

POSAO: Dobićete važnu vest od saradnika u znaku Ovna. Ostanite dosledni u svojim namerama i nemojte zloupotrebiti poverenje poslodavca.

LJUBAV: Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod, možda je baš danas pravi dan za akciju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

POSAO: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa poslovnim saradnicima će biti uspešno rešeni. Posebnu podršku imate od starijeg kolege.

LJUBAV: Vaš partner se oseća zapostavljeno, pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće vam, a partneru još više. Oni koji su usamljeni neka danas posvete dan prijateljima.

ZDRAVLJE: Dobro.

 

STRELAC

POSAO: Poslovni susret će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos. Danas je pravi dan za Strelce, dajte sve od sebe i radite.

LJUBAV: Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. Slobodni strelci neka se danas provedu sa prijateljima.

ZDRAVLJE: Počnite sa fizičkim aktivnostima.

JARAC

POSAO: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom će biti neizbežna, a savet je da se držite argumenata i samo argumenata. Ne padajte u vatru.

LJUBAV: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe. Provedite lepo zajedničko veče.

ZDRAVLJE: Osećate se umorno.

 

VODOLIJA

POSAO: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvaćene.

LJUBAV: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete odoleti. Svi koji imaju nekoga kraj sebe, neka ga danas jako prigrle i pokažu mu/joj koliko ga vole…

ZDRAVLJE: Korigujte ishranu

RIBE

POSAO: Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na vaše nadređene.

LJUBAV: Poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokazite joj konačno sta osećate. Nemate šta da čekate. Zaljubljeni mogu da provedu jako romantično veče, igrajte se malo sa partnerom, prijaće vam!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kolenom.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article