HOROSKOP ZA NEDELJU, 9. JUN 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.

LJUBAV: Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

 

BIK

POSAO: Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.

LJUBAV: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.

LJUBAV: Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

RAK

POSAO: Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju.

LJUBAV: Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

LAV

POSAO: Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

LJUBAV: Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu i upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

LJUBAV: Partner za razliku od vas lakše rešava i lične i zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

ZDRAVLJE: Prolazna napetost.

 

VAGA

POSAO: Ukoliko cam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da cas pokolebaju nečije reci i početne komplikacije.

LJUBAV: Vaše želje mogu da se ostvare pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Više spavajte.

ŠKORPIJA

POSAO: Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

LJUBAV: Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom. Treba znati uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa

 

STRELAC

POSAO: Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj i na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.

LJUBAV: Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom dobrom idejom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Sa nekoliko dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Pridržavajte se pravila da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati.

LJUBAV: Neko vas dodatno intrigira ili privlači vašu emotivnu pažnju više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.

 

VODOLIJA

POSAO: Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način i uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje vam upućuju bliski saradnici.

LJUBAV: Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor ili psiho-fizička relaksacija.

RIBE

POSAO: Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovnim planovima.

LJUBAV: Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

ZDRAVLJE: Konzumirajte više tečnosti.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article