HOROSKOP ZA PETAK, 29. NOVEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Preuzmite konstruktivne akcije u cilju obezbeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja.

LJUBAV: Unećete kvalitetne promene u vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete vašu vezu podići na viši nivo. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu.

ZDRAVLJE: Odlično.

 

BIK

POSAO: Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.

LJUBAV: Pružaće vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.

ZDRAVLJE: Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki vaši tajni planovi će biti ostvarivi Bilo bi dobro da rešite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posed neke veće nekretnine.

LJUBAV: Osećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osećati i vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam više kretanja.

RAK

POSAO: Uspeh vas očekuje u oblastima komunikacija. Razradite neke poslovne planove koji većim delom obuhvataju i finansijske konstrukcije. Pomoć saradnika vam je neophodna.

LJUBAV: Vašem partneru i vama je potrebno više druženja i zabave. Međusobno ćete se dopunjavati u unapređivanju vašeg zajedničkog života.

ZDRAVLJE: Dobrog ste i stabilnog zdravlja.

LAV

POSAO: U mogućnosti ste da ostvarite jednu važnu ambiciju, kao i da sklopite dugoročan posao, što bi vam donelo stabilnost na finansijskom planu. Poseban uspeh možete ostvariti ulaganjem u oblasti inžinjeringa.

LJUBAV: Ako ste slobodni, moguće je neočekivano poznanstvo sa osobom finih manira. Ostvarićete željenu stabilnost u odnosima sa partnerom i članovima porodice.

ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

DEVICA

POSAO: Postajete sposobni da preuzmete neke važne životne odgovornosti. Većina vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do konstruktivnijeg izražaja.

LJUBAV: Bićete u prilici da ostvarite neke zajedničke ideje koje će vam doneti materijalnu korist. Ako ste slobodni, pružiće vam se mogućnost poznanstva sa osobom koja će zaokupiti svu vašu pažnju.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.

 

VAGA

POSAO: U mogućnosti ste da rešite veći deo vaših zaostalih dugova i da na taj način stabilizujete vašu finansijsku situaciju. Vreme je pogodno za finansijska udruživanja.

LJUBAV: Imaćete dobre ideje kako da ostvarite više fizičke bliskosti. Pojačaćete međusobno poverenje i jedno drugom ćete poveriti najveće tajne.

ZDRAVLJE: Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

ŠKORPIJA

POSAO: U mogućnosti ste da sa većim firmama stabilizujete poslovne odnose. Ukoliko započnete novu saradnju, to će biti dugoročni vid saradnje i doneće vam dosta koristi u bližoj budućnosti.

LJUBAV: Predstavite vaše predloge svom partneru. Zajedničkim angažovanjem uspećete da vašu vezu podignete na viši i kvalitetniji nivo. Preuzećete više inicijative.

ZDRAVLJE: Pridržavajte se zdravog načina ishrane.

 

STRELAC

POSAO: Ukoliko imate neke planove za gradnju ili adaptaciju kako poslovnog tako i stambenog prostora, imaćete sreće sa arhitektima i dizajnerima.

LJUBAV: Imaćete plodne ideje kako da ostvarite zajedničke ciljeve. Ako ste slobodni, mogli biste ući u emotivnu vezu sa osobom koju poznajete kroz posao.

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvnu sliku.

JARAC

POSAO: Bićete u mogućnosti da ostvarite jednu plodnu ideju u čemu možete imati pomoć jedne žene. Jedan konstruktivni poslovni potez bi vam mogao omogućiti stabilno poslovanje.

LJUBAV: Biće vam potrebno više pažnje i nežnosti od strane voljene osobe. Vaš ljubavni život će se odvijati dosta stabilno i imaćete skladne odnose sa partnerom.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

 

VODOLIJA

POSAO: Isplatilo bi vam se da ulažete u nekretnine, jer od toga možete imati koristi. Vreme je povoljno za davanje u zakup neke nekretnine.

LJUBAV: Bićete posvećeni rešavanju porodičnih pitanja i ostvarivanju zajedničkih planova i to će vam ići od ruke bez teškoća. Gotovo u svemu ćete se razumeti sa partnerom i odlično ćete funkcionisati u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više kretanja.

RIBE

POSAO: Bićete komunikativni, predusretljivi i jezgroviti u poslovnim odnosima, pa možete kroz konstruktivne dogovore stabilizovati vašu saradnju sa poslovnim partnerima.

LJUBAV: Vaš partner i vi ćete imati plodne ideje u vezi zajedničkih planova za budućnosti i oko toga ćete umeti da se dogovorite. Ostvarićete više emotivnu stabilnost.

ZDRAVLJE: Stabilno.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article