HOROSKOP ZA PETAK, 3. MAJ 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Danas će jačati pritisak nadređenih prema vama ili će vaši zadaci postajati zahtevniji. Savet je da se naoružate strpljenjem.

LJUBAV: Razmislite o tome što to vi priželjkujete da biste bili emotivno ispunjeni na duže staze. Nađite načina da smanjite unutrašnju napetost.

ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

 

BIK

POSAO: Radićete bez pritiska i to će vam biti dodatna motivacija. Ulazite u fazu kad počinju da se pokazuju neki plodovi vašeg proteklog rada – i to će vam doći kao prijatno iznenađenje.

LJUBAV: U emotivnim odnosima biće i opuštenosti i humora. Smeh će vam pomoći da nadvladate povremena nadmudrivanja oko dominacije u vezi.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

POSAO: Biće vam potrebna podrška ili pomoć nekoga od saradnika, ne ustručavajte se, tražite pomoć. Aspekti ukazuju na manji dobitak.

LJUBAV: Danas ćete bežati u naručje voljene osobe. Priuštite sebi neki kraći put koji bi vas opustio. Danas je divan dan da voljenoj osobi (opet) pokažete da je volite.

ZDRAVLJE: Odlično.

RAK

POSAO: Bićete diskretni i efikasni u isto vreme. Imaćete mnoge adute u svojim rukama, pa ako postoji nešto što ste želeli da pokrenete ili da prezentujete, ovo je dan dobri za to.

LJUBAV: Ukoliko ste sami, ne propustite priliku za izlazak i druženje sa vama prijatnim ljudima. Pošto aspekti govore da ćete spontano ući u razgovor sa osobom koju upoznajete preko prijatelja ili u društvu prijatelja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Imaćete sjajne ideje kako da unapredite jednu poslovnu saradnju. Istovremeno će biti aktuelno i pitanje nekih međuljudskih odnosa, što može nepotrebno da vas iscrpi.

LJUBAV: Slobodni će uživati u pažnji suprotnog pola u ovom periodu. Savet je da ne obnavljate neke stare kontakte u narednih par dana.

ZDRAVLJE: Pazite se povreda ekstremiteta.

DEVICA

POSAO: Uspeh koji ste ostvarili daje vam za pravo da primenite nova pravila u nekoj saradnji. Delujete neskromno i umete da preterujete u svojim zahtevima.

LJUBAV: U velikom emotivnom zanosu lako zaboravljate na dodatnu meru opreza. Ako ste slobodni prate vas interesantni susreti. Inspirisani ste za ulazak u novu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

VAGA

POSAO: Potrebno je da preciznije razgraničite svoje poslovne obaveze. Preterana angažovanost na različitim stranama može da prouzrokuje niz neugodnih situacija.

LJUBAV: Imate osećaj da vam nedostaje nečija pažnja. Na sreću, ljubavna kriza se ubrzo rešava na vaše zadovoljstvo, samo budite strpljivi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se alergije.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da se prilike na poslovnoj sceni menjaju u pozitivnom pravcu. Ipak, ne želite da neko koristi vaše znanje ili profesionalne sposobnosti mimo zajedničkog dogovora.

LJUBAV: Voljena osoba neće dozvoliti, da porodica trpi zbog vaših velikih ambicija koje vas međusobno udaljavaju. Usmerite svoje strasti i emocije u pravcu zajedničke vizije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 

STRELAC

POSAO: Postoje različita gledišta među saradnicima, a novi nesporazumi stvaraju napetu atmosferu u vašem okruženju. Nemojte dozvoliti da vas neko navede na ishitren potez.

LJUBAV: Prija vam nečije emotivno interesovanje i potreba da vam ugodi. Budite mudri, nema potrebe da otvoreno pričate o svojim intimnim planovima.

ZDRAVLJE: Nema promena.

JARAC

POSAO: Poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje kod nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor, kao uslov za dugoročniji uspeh.

LJUBAV: Kako ste vi osoba jake intuicije, moći ćete da prepoznate krizne trenutke u emotivnom odnosu. Kontrolišite te situacije. Za slobodne je ovo dan kada će uživati u pogledima suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

 

VODOLIJA

POSAO: Saradnici će pokazati dva lica, savet za vas je da odigrate njihovu igru, ali se pre toga se naoružajte informacijama. Neko vam može ponuditi unapređenje ili novo radno mesto.

LJUBAV: Voljena osoba pokazaće svoju lucidniju stranu, ali to će zahtevati od vas povećanu pažnju. Povezaćete se na vama interesantan način, ali ne zaboravite suštinu vašeg odnosa.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Okolnosti na poslovnoj sceni se polako smiruju. To vas ispunjava i počinjete da radite još bolje.

LJUBAV: Osećate se opušteno u privatnom životu, bilo da ste u vezi, bilo da želite nekoga da osvojite. Imaćete prilike za flert, od vas zavisi da li će se taj odnos produbiti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article