HOROSKOP ZA PETAK, 8. NOVEMBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Saradnici misle da zabušavate i postoji mogućnost da vam to otvoreno i prebace. Dajte sve od sebe ili potražite pomoć ako ne možete sve da postignete.

Ljubav: Partner je pomalo nervozan i to može i na vas da utiče. Pokušajte da se fokusirate na dobre stvari u vezi.

Zdravlje: Odlično.

 

BIK

Posao: Počinje dan entuzijastično i sve vam ide od ruke. Iskoristite to i završite započete projekte na najbolji mogući način.

Ljubav: Intrigira vas jedan Lav. Usporite i ne ulećite brzo u avanture ako niste sigurni da možete da se izborite sa svojim osećanjima.

Zdravlje: Problemi sa varenjem

BLIZANCI

Posao: Budite slobodni da iskažete svoje neslaganje po pitanju ključnih pitanja i verujte svojoj intuciji. Na kraju će i šef i saradnici videti da ste bili u pravu.

Ljubav: Ne možete da prestanete da mislite na osobu iz prošlosti i to vas sprečava da nastavite dalje. Čim se toga oslobodite, bićete spremni za novu ljubav.

Zdravlje: Ubacite u svoj raspored malo više sportskih aktivnosti.

RAK

Posao: Imate utisak da ne možete sve da postignete. Usporite malo tempo i bićete produktivniji više nego da rešavate nekoliko poslovnih problema odjednom, a ne možete svemu da se posvetite.

Ljubav: Imajte razumevanja za parnerove nedoumice i budite otvoreniji prema njemu. Razgovarajte o svojim osećanjima jer je to put ka zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Hvata vas prehlada.

LAV

Posao: Sami ste preuzeli ste ulogu vođe i sada snosite odgovornost za posledice. Budite malo kreativniji i videćete kako stvari kreću nabolje.

Ljubav: Nervozni ste i fali vam pažnja partnera, te ste skloni započinjanju svađa. Ne istresajte se na njemu već prvo saberite svoje misli.

Zdravlje: Meditirajte.

DEVICA

Posao: Otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti i ne ustručavajte se da uzmete sve što vam je ponuđeno. Moguć veći priliv novca.

Ljubav: Ljubomorni ste i to partneru počinje da smeta. Zauzdajte svoju ljubomoru, ako ne želite veće probleme u vezi.

Zdravlje: Glavobolja.

 

VAGA

Posao: Uloženi trud će se ipak isplatiti i to bolje nego što ste očekivali. Ne sumnjajte u to i budite strpljivi.

Ljubav: Jedan Ovan se često mota oko vas. Prihvatite poziv na piće, možda se nešto lepo izrodi iz toga.

Zdravlje: Visok pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Muče vas nezavršeni projekti iz prošlosti, što vam smeta u sadašnjim trenucima. Fokusirajte se na današnji dan i završite obaveze na vreme, pa tek onda analizirajte greške iz prošlosti.

Ljubav: Prija vam igra mačke i miša. Povedite računa, ukoliko se zanesete, neko će sigurno završiti povređen.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

STRELAC

Posao: Veoma ste motivisani za posao i ništa vam ne pada teško. Malo takmičarskog duha nije na odmet, tako izvlačite najbolje od sebe.

Ljubav: Osećate kako vas partner guši i potrebna vam je sloboda. Napravite malu distancu za razmišljanje.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

JARAC

Posao: Previše ste rasejani i smatrate da vas ne cene dovoljno na poslu. Međutim, to je samo vaš utisak, a vaši odlični rezultati govore sami za sebe.

Ljubav: Uživate u podršci i bezuslovnoj ljubavi partnera.

Zdravlje: Više spavajte.

 

VODOLIJA

Posao: Imate dobre ideje samo vam nedostaje motivacije da ih sprovedete u delo. Razmišljajte kratkotočno i planirajte korak po korak.

Ljubav: Malo bezazlenog flerta dobro će vam doći. Izađite sa prijateljima i opustite se.

Zdravlje: Bolovi u leđima.

RIBE

Posao: Ulenjili ste se i to vam je jasno. Ne odbijajte pomoć jednog Raka, potpuno je dobronamerna, a imate i zajednički cilj.

Ljubav: Sanjarenje je jedno, a gajenje nezdravih iluzija totalno druga stvar. Pokušajte malo da se vratite u realnost i da bolje sagledate celu situaciju.

Zdravlje: Unosite više vode, voća i povrća.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article