HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 12. FEBRUAR 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Splet novih okolnosti utiče na trenutnu situaciju na poslovnoj sceni, ali nema razloga za preteranu zabrinutost. Razmislite o alternativnom rešenju, ponekad treba pokušati sa nekim novim ili neobičnim idejama.

LJUBAV: Ne uspevate da privučete nečiju emotivnu pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste vešto osmislili. Grešite u svojoj proceni, ali sve može da se ispravi.

ZDRAVLJE: Napetost.

 

BIK

POSAO: Nema potrebe da uporno zagovarate novu ideju koja izaziva veliko negodovanje među bliskim saradnicima. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo.

LJUBAV: Svojim ponašanjem ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Ne možete ocekivati neko »čudo« u ljubavnom dijalogu, a da se dobro ne angažujete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko Vas iritiraju nečiji stavovi i ponašanje, izbegavajte novu raspravu. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje poslovni dogovor.

LJUBAV: Često umete da idealizujete određene događaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje trenutno ne umete pravilno da kanališete.

ZDRAVLJE: Više šetajte…

RAK

POSAO: Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezniji kome ili šta obećavate.

LJUBAV: Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku

LAV

POSAO: Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama.

LJUBAV: Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret.

ZDRAVLJE: Potreban Vam je odmor.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke.

LJUBAV: Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate…

 

VAGA

POSAO: Potrebno je da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika, budite dovoljno hrabri u suočavanju sa njihovim zahtevima. Testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama.

LJUBAV: Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i postupke, osećate emotivnu tenziju i izvesno nezadovoljstvo. Nemojte prkositi osobi koja dobro poznaje Vaše slabosti i mane.

ZDRAVLJE: Uravnitežite ishranu.

ŠKORPIJA

POSAO: Potreban vam je dobar marketing koji je važan deo posla kojim se bavite. Radite na tome.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa jarčevima ili Ribama. Ovde može da bude i braka ukoliko ste slobodni.

ZDRAVLJE: Dosta dobro.

 

STRELAC

POSAO: Posao koji radite traži izvesno iscrpljivanje. Da li ste spremni za to da se žrtvujete zbog novca.

LJUBAV: Želite da negde odete, a ni sami ne znate gde.. Potražite pomoć prijatelja, možda se na tom mestu rodi neka romansa

ZDRAVLJE: Imaćete problem sa nogama, hodom

JARAC

POSAO: Ko nije spreman sve da da za posao, novi projekat onda neće ni da radi sa vama.

LJUBAV: Emotivno ste se vezali za osobu koja je u braku. Pokušajte da to promenite.

ZDRAVLJE: Osećate tromost.

 

VODOLIJA

POSAO: Preispitajte sebe, svoje reakcije i želje pre nego što preduzmete nešto novo u poslovanju. Prilika za zaradu od naredne nedelje za ono što isplanirate u današnjem danu

LJUBAV: Tajni susret. Čuvajte se razotkrivanja

ZDRAVLJE: Dosta ste dobro

RIBE

POSAO: Previše imate obaveza u jednom danu. Rasporedite poslove na celu nedelju

LJUBAV: Emotivno dobar period. Ukoliko osetite negativne vibracije nećete ulaziti u bilo kakvu zajednicu

ZDRAVLJE: Ne razmišljate o posledicama preteranog rada.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article