HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 14. OKTOBAR 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

Posao: Ako želite da preuzmete više odgovornosti, ovo je definitivno vaš dan. Danas ste vi ti koji birate. Da li ćete samo statirati ili ćete se pokrenuti i držati sve konce u rukama?

Ljubav: Imate podeljena osećanja prema jednoj osobi. Osećate privlačnost, a istovremeno se dvomite oko toga da li je to dobar izbor za vas.

Zdravlje: Nije loše, ali malo više fizičke aktivnosti ne bi bilo na odmet.

 

BIK

Posao: Danas niste u radnom raspoloženju. Neki to mogu da primete i da vam nabijaju na nos. Ali ne obazirite se, već imate dovoljno kredita za zasluge.

Ljubav: Karmička priča na pomolu. Neko nov se javlja na horizontu i simpatije su obostrane. Osećate uzajamnu privlačnost, i to vas tera na akciju.

Zdravlje: Mogući problemi sa vaskularnim sistemom.

BLIZANCI

Posao: Previše posla vas je sačekalo, pošto je neko drugi zaobišao svoje zadatke. U suštini, nameću vam se nove obaveze za istu platu. Ali vi niste naivni, kažite jasno i glasno šta vam smeta.

Ljubav: Ušli ste u raskorak sa partnerom i ne možete da se dogovorite u vezi sa sitnicama. Ne postoji loša namera, samo nedostatak komunikacije. Napravite kompromis.

Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Vi ste meta veoma čestih i intenzivnih kritika. Ali ne dajte se pokolebati, očigledno se radi o smišljenoj akciji nekog od kolega da vas dezavuiše. Vreme je da podstetite nadređene na ranije uspehe i da im predstavite nove ideje.

Ljubav: Odnosi sa partnerom mogu da budu veoma napeti, pošto je druga strana veoma tvrdoglava. I sami ste tome doprineli, jer se niste otvorili na vreme. Ćutanjem i kontriranjem nećete ništa postići.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratnom delu kičme.

LAV

Posao: Danas saradnici nisu voljni da igraju po vašim pravirima. Izgleda da su u radnom okruženju napravljeni klanovi, a da se raspodela vršila u vašem odsustvu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da napravite svoj klan.

Ljubav: Danas ste sumnjičavi preko mere a bez povoda. Nemate konkurenta i možete biti mirni. Nema potrebe da vršite pritisak na partnera.

Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

DEVICA

Posao: U jednoj situaciji ste vi izašli kao neko ko se ne zalaže dovoljno, i to vas je pogodilo. Nema potrebe da budete usamljeni i da tumačite tu situaciju, dovoljno je da pretpostavljenom izložite problem.

Ljubav: Kada ste dugo sami, onda je teško načiniti prvi korak. I vi to znate. Ali ako vam se neko sviđa, nema potrebe da toliko okolišate

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

VAGA

Posao: Moguće da će vam se javiti manipulativni ili sumnjivi tipovi sa primamljivim poslovnim ponudama. Znajte, čim je nešto tako lako, ima neku začkoljicu. Skonentrišite se na tekuće zadatke.

Ljubav: Ignorisali ste u prošlosti nekoga ko je mogao mnogo da vam pruži, i sada vas sustižu sećanja. Ne brinite, to su samo kratkotrajna osećanja. Ipak, može da vam posluži kao lekcija za budućnost.

Zdravlje: Problemi sa srcem.

ŠKORPIJA

Posao: Konačno period opuštanja. Ali samo nakratko. Iskoristite ovaj dan da napunite baterije, a novi izazovi vas uskoro očekuju.

Ljubav: Sledite svoj unutrašnji osećaj. Nema potrebe da se obazirete na govorkanja. Vi znate šta je u vašem srcu, i sledite ga.

Zdravlje: Problemi sa gornjim disajnim putevima.

 

STRELAC

Posao: Radili ste dosta sa promenjljivom srećom. A sada je vreme da ubirate plodove. Moguć financijski dobitak, koji će malo relaksirati situaciju. To i dalje ne znači da treba da se rasipate.

Ljubav: Dajete prilično oprečne signale nekome ko vam se dopada. Ako je to svesna igra, za drugu stranu je nejasna, i moguće je da će se povući

Zdravlje: Zubobolja ili problemi sa usnom dupljom.

JARAC

Posao: Jedan po jedan, vaši konkurenti su odustajali. Niko nije mogao da prati vaš ritam. Ili gotovo niko. Ostali su samo oni ravni vama. Budite spremni na sve.

Ljubav: Indisponirani, bez inspiracije za razmenu nežnosti i osećanja. Ne možete da se upustite i u novi flert. Sutra je novi dan.

Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

 

VODOLIJA

Posao: Danas vaši saradnici mogu da se oslone na vas. Izrastate u pravog lidera. I sami ste uvideli da brzopletost ne donosi dugoročan rezultat, pa ste smanjili greške na minimum.

Ljubav: Partner je ubeđen da ne dobija dovoljno pažnje. Previše ste mislima okrenuti poslu ili drugim brigama. Opustite se i pokažite malo nežnosti.

Zdravlje: Pad imuniteta.

RIBE

Posao: Haos i neorganizovanost. Moguće je da ste zagubili važan dokument ili podatak. Rasejani ste i malo toga vam polazi za rukom. Postavite lestvicu ambicije malko više, pa će doći i motivacija.

Ljubav: Vašu pažnju je privukao neko poseban. Ostali ste bez daha i ne možete da prestanete da mislite o toj osobi. Polako, u ljubavnoj igri ne treba otkrivati sva osećanja.

Zdravlje: Viroza ili nazeb.

(Izvor: luftika.rs)

Share this article