HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 20. MAJ 2019. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan...

OVAN

POSAO: Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Ponekad treba isključiti razum.

LJUBAV: Slušajte sebe i pustite da neka vaša osećanja isplivaju na površinu. Danas dan provedite u miru i tišini, prijaće vam.

ZDRAVLJE: Bavite se rekreacijom.

 

BIK

POSAO: Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini.

LJUBAV: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI

POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.

LJUBAV: Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE: Prekontrolišite krvni pritisak.

RAK

POSAO: Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Loš period, proći će.

LJUBAV: Važno je da učinite ono što osećate. To će vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

LAV

POSAO: Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.

LJUBAV: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nekada je potrebno žrtvovati sebe da bi ljubav opstala.

ZDRAVLJE: Problemi sa leđima

DEVICA

POSAO: Pažljivije saslušajte nečiji komentar jer je važno da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima.

LJUBAV: Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

 

VAGA

POSAO: Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Potrebna vam je saradnja.

LJUBAV: Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se!

ZDRAVLJE: Uzimajte više vode.

ŠKORPIJA

POSAO: Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama.

LJUBAV: Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera. Iskoristite svoj šarm.

ZDRAVLJE: Problemi sa mokraćnim putevima.

 

STRELAC

POSAO: Nalazite se u dobroj formi. Nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici.

LJUBAV: Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Danas je pravi dan da, bar nekom sitnicom, obradujete partnera!

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

JARAC

POSAO: Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciju.

LJUBAV: Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.

ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

 

VODOLIJA

POSAO: Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.

LJUBAV: Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

RIBE

POSAO: Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.

LJUBAV: Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.

ZDRAVLJE: Nesanica.

(Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Share this article